Tillbaka till huvudmeny

Förvaltningsavtal – ett helhetligt omhändertagande

Med ett förvaltningsavtal får du ett åtagande för hela din lösning, både standardlösningar men även anpassningar och mjukvara. Så slipper du känna som jag gör inför husunderhåll…

Tänk om det fanns ett förvaltningsavtal för nyblivna husägare också... Bild: Freepik
Designed by Freepik

Vi har nog alla en del ”måsten”, saker som man egentligen inte vill göra men som är svåra att komma undan. Jag har själv precis köpt hus (och trivs jättebra med det) men det följer också många saker som jag upplever som ”måsten” med att ha ett hus. Listan kan göras lång med saker som jag egentligen inte har lust att göra (men ändå känner att jag ”måste”); klippa gräs och buskar, ordna rabatter, måla om, byta ventilationsfilter, olja golv och fixa gardiner. För att inte tala om alla saker man inte visste om att man behövde, eller ord man inte visste fanns; vad sägs om en sidoskärssekatör, luftriktarvinge, inloppsventil, eller en lysdiodplatta?

Hjälp med att säkerställa processer och tillgänglighet

När man står inför beslutet att byta verksamhetssystem dyker det upp många frågor. Känner du för ekonomisystem och ekonomiprocesser som jag gör för husunderhåll? Är det svårt att få en helhetsbild av systemet och processerna, och skulle du verkligen vilja känna dig omhändertagen? Känns termer och fackspråk mer som grekiska än något du kan relatera till? Då tror jag att ett förvaltningsavtal är något för dig. Med ett förvaltningsavtal får du en förvaltningsledare som tar hand om alla dina behov, som upprätthåller och säkerställer att systemen är tillgängliga och att ni har tillgång till rätt folk på rätt plats. Du får ett åtagande för hela din lösning, både standardlösningar men även anpassningar och mjukvara. Du får dessutom hjälp med mer strategiska frågor; hur underlättar ekonomisystemen interna processer och gör så att din verksamhet kan lyckas både idag och imorgon?

Kort sagt så får du ett helhetligt omhändertagande så att du slipper känna på samma sätt som jag gör för husunderhåll! Eller med andra ord, du kan slappna av lite mer och fokusera på din verksamhet och vad du verkligen är bra på.

Mest populära