Tillbaka till huvudmeny

Följ vår miljöresa

Vår Affärsbarometer visar att Sveriges småföretagare tar allt mindre hänsyn till miljön men att var tredje företagare menar att de skulle ta större hänsyn om priset på miljöprodukter var lägre. Under april kommer vi på Visma Advantage därför att värna extra mycket om miljön, utan att öka våra inköpskostnader. Inför detta har vi tagit del av miljötips från Naturskyddsföreningen och valt ut ett antal områden som vi kommer att fokusera på under månaden. Läs Naturskyddsföreningens tips här.

Vår Affärsbarometer visar att Sveriges småföretagare tar allt mindre hänsyn till miljön men att var tredje företagare menar att de skulle ta större hänsyn om priset på miljöprodukter var lägre. Under april kommer vi på Visma Advantage därför att värna extra mycket om miljön, utan att öka våra inköpskostnader. Inför detta har vi tagit del av miljötips från Naturskyddsföreningen och valt ut ett antal områden som vi kommer att fokusera på under månaden. Läs Naturskyddsföreningens tips här.

Vi kommer att presentera vårt miljöarbete i olika delar under månaden. Här i bloggen kommer du få läsa om varje del, både om hur vi arbetar med området idag och hur vi kommer att arbeta framöver. Vi kommer även att ge inspiration för hur du kan göra samma sak på ditt kontor.

Vår miljöresa kommer att innefatta:
grntkontorsmaterial Del 1
Miljömärkt kontorsmaterial med färre leveranser
grntervinningDel 2
Återvinning
grnamtenDel 3
Miljövänligare möten
grndatorDel 4
De små sakerna som också gör skillnad
grntfilterBonus
Filter i vattenledningen

Häng med på vår miljöresa här på bloggen, LinkedIn och Twitter.
Vilka är dina bästa miljötips? Dela gärna med dig i kommentarsfältet eller på LinkedIn och Twitter.

 

Fler lästips:

Mest populära

  • Nya löner för 2023 är på plats – så här påverkas du

    Kommunal tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har nu fattat beslut om det sista avtalsåret. De är överens om hur mycket lönerna ska öka under 2023 och har fått till en kraftig ökning av avtalets lägstalön. Samtidigt skjuts förhandlingen om låglönesatsningen till nästa år.

  • Beräkna dygnsvila i realtid

    Från 1 oktober 2023 gäller nya regler kring vilotid för medarbetare i kommuner och regioner. Hur kan du möta de nya kraven på bästa sätt? Vi frågade Jerker Wall, produktmarknadsansvarig för schema- och bemanningssystemet Medvind WFM.