Tillbaka till huvudmeny

Flytta till molnet med ett klick

Föreställ dig att din chef ber dig flytta er lokala analysarkitektur ut i molnet och att kravet är att du ska vara klar redan nästa vecka. Hur skulle du reagera? Skulle du få panik och bli överväldigad av ett sådant projekt? Eller skulle du bara trycka på en knapp, ta en slurk kaffe och säga till chefen att det redan har tagits hand om?

Cloud

Föreställ dig att din chef ber dig flytta er lokala analysarkitektur ut i molnet och att kravet är att du ska vara klar redan nästa vecka. Hur skulle du reagera? Skulle du få panik och bli överväldigad av ett sådant projekt? Eller skulle du bara trycka på en knapp, ta en slurk kaffe och säga till chefen att det redan har tagits hand om?

Migration med ett klick

Det är faktiskt möjligt att göra jobbet så enkelt som i det sista scenariot.
Med hjälp av Discovery Hub från TimeXtender kan du snabbt och enkelt flytta din information från on-prem, ut i molnet. Discovery Hub är nämligen certifierat av Microsoft Azure, vilket möjliggör att du kan flytta din existerande lokala datainfrastruktur till molnet med bara ett klick.

Discovery Hub används just för att bygga ett flexibelt och informationsfokuserat dataområde på Microsofts dataplattform. Programvaran ger en robust möjlighet att flytta arkitekturen och underlättar enkel hantering av data på olika sätt – då du kan ansluta till många olika datakällor, flytta och modellera data fritt, kategorisera data effektivt och rapportera om hela livscykeln för data – allt i en enda front-end miljö.

– När det gäller TimeXtender så är det först och främst “time to market” som imponerar. Jag har
varit ansvarig för många BI-projekt tidigare men aldrig fått till så mycket på så kort tid, och med så få resurser.

Liv Bøstrand, Business Intelligence manager, Formuesforvaltning AS

Läs hela caset om Formuesforvaltning här.

Det är inte nödvändigt att uppfinna hjulet på nytt när du skall flytta från gammal till ny teknologi. En analysarkitektur byggd i Discovery Hub kan handskas med all underliggande teknologi, vilket i sin tur innebär att du kan flytta hela din analysmiljö till molnet på en dag, och allt sker automatiskt.

Är du redo för att flytta ut i molnet?

Det krävs ofta många manuella steg när man skall flytta till en molnlösning. Genom att automatisera de upprepade uppgifterna som ofta är involverade frigörs de anställdas tid och resurser, vilket gör att de kan lägga sin tid på affärskritiska uppgifter.

Många kunder upplever så mycket som 70% tidsreducering vid installation och 60-80% reduktion i underhållsarbete, oavsett om de använder en lokal-, moln- eller hybridlösning.

Oavsett vad ditt behov är – bygga avancerade AI- och prediktiva analysmodeller,self-service dataanalys eller rapportering för hela organisationen – gör Discovery Hub data direkt tillgängliga i rätt format för dina affärsbehov.

Läs mer om TimeXtender här

Mest populära

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.

  • Nya belopp och procent – Lönefakta 2023

    Nytt år innebär nya belopp och procent för dig som arbetar med lön och ekonomi. Dags att bekanta sig med årets sammanställning från Skatteverket om du inte redan gjort det.