Tillbaka till huvudmeny

Enkla och snabba leverantörsintegrationer framgångsnyckeln till effektiva e-beställningar

Leverantörsintegrationer är en ständigt pågående process för alla som använder ett elektroniskt inköpssystem. Vi på Visma Proceedo jobbar kontinuerligt med att förenkla och effektivisera integrationsprocessen för att våra kunder ska ha maximal nytta av systemet. Ju fler avtalsleverantörer integrerade desto större chans att uppnå 100% avtalstrohet och 100% e-faktura.

Enligt vår erfarenhet är det bristande samarbete med leverantörer som bromsar leverantörsintegrationer. Därför har vi tagit fram ett nytt och förbättrat avropsdokument som förhoppningsvis förenklar och underlättar denna process. Dessutom har vi skapat en e-handelsbilaga som kan användas som manual i kundens samarbete med leverantören. Den innehåller bl.a. förklaring av teknisk specifikation för anslutningsspecifika termer.

Du som är vår kund har redan fått båda dokumenten skickade till din e-post.

Vi på Visma Proceedo satsar på att erbjuda våra kunder kvalitet och snabb service. För att genomföra effektiva leverantörsintegrationer är vi beroende av kundens egen insats. Vi hoppas nu att nya avropsdokumentet samt e-handelsbilagan bidrar till ett smidigare samarbete med kundens leverantörer och tillför bättre och snabbare integrationer.

Mest populära