Tillbaka till huvudmeny

E-faktura ökar

Den genomsnittliga andelen e-faktura för Visma Proceedo kunder har under 2013 ökat från 50,3 % till 55,8 % jämfört med föregående år.

Eskilstuna kommun om införande av Visma Proceedo

För att uppnå en hög e-fakturagrad  jobbar vi på Visma Commerce ständigt med att göra det enklare för leverantörer att skicka e-faktura till Visma Proceedo-kunder. Vi ser tydliga resultat av detta effektiviseringsarbete. Den genomsnittliga andelen e-faktura för våra kunder har under 2013 ökat från 50,3 procent till 55,8 procent jämfört med föregående år.

Liknande case: Nordea – Vi har lyckats automatisera ungefär 60 % av fakturahanteringen tack vare faktura-abonnemangsmodulen i kombination med ordermatchningen och varumottagningen i inköpsmodulen.

En kund utmärker sig dock särskilt. Eskilstuna kommun har hela 80% e-faktura och strävar efter mer!

– I Eskilstuna är runt 80 procent av fakturorna elektroniska. Kommunen har nyligen  genomfört ett skifte där det nya systemet, Visma Proceedo, ger fler möjligheter. Så nu intensifieras arbetet med e-affärerna ännu mer enligt Ulf Borg, projektledare.

Här berättar Ulf Borg om införandet av inköpssystemet Visma Proceedo

 

Mest populära

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda?