Tillbaka till huvudmeny

E-faktura ökar

Den genomsnittliga andelen e-faktura för Visma Proceedo kunder har under 2013 ökat från 50,3 % till 55,8 % jämfört med föregående år.

Eskilstuna kommun om införande av Visma Proceedo

För att uppnå en hög e-fakturagrad  jobbar vi på Visma Commerce ständigt med att göra det enklare för leverantörer att skicka e-faktura till Visma Proceedo-kunder. Vi ser tydliga resultat av detta effektiviseringsarbete. Den genomsnittliga andelen e-faktura för våra kunder har under 2013 ökat från 50,3 procent till 55,8 procent jämfört med föregående år.

Liknande case: Nordea – Vi har lyckats automatisera ungefär 60 % av fakturahanteringen tack vare faktura-abonnemangsmodulen i kombination med ordermatchningen och varumottagningen i inköpsmodulen.

En kund utmärker sig dock särskilt. Eskilstuna kommun har hela 80% e-faktura och strävar efter mer!

– I Eskilstuna är runt 80 procent av fakturorna elektroniska. Kommunen har nyligen  genomfört ett skifte där det nya systemet, Visma Proceedo, ger fler möjligheter. Så nu intensifieras arbetet med e-affärerna ännu mer enligt Ulf Borg, projektledare.

Här berättar Ulf Borg om införandet av inköpssystemet Visma Proceedo

 

Mest populära

  • Personalhandbok – gratis mall

    Personalhandbok – gratis mall för företag

    En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

  • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

    Bilpolicy – gratis mall till företaget

    Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.