Tillbaka till huvudmeny

Är effektivitetsfrågan en elefant i rummet för er?

Ni kanske jobbar på som ni alltid har gjort. För att det fungerar. Men vilka dörrar skulle öppnas om ni började prata om en digitalisering av era ekonomiska processer?

Är effektivitetsfrågan en elefant i rummet för er?

Ni jobbar kanske på som ni alltid har gjort. För att det fungerar. Men ändå vet alla att ni skulle kunna göra saker på ett smartare och mer effektivt sätt. Kanske är det dags att börja prata om det där som ni vet att ni förr eller senare måste ta tag i?

Det är en stor fråga. Men vi vet att det lönar sig. Och att det inte behöver vara så omständligt som ni kanske tror.

“Jobba på” vs. jobba framåt

En ineffektiv ekonomihantering kanske inte påverkar er verksamhet nämnvärt idag, men det hjälper er heller inte framåt. Om ni fortfarande lägger en stor del av er tid på att göra saker manuellt lär ni med stor sannolikhet snart komma till en punkt då det inte längre är hållbart.

Digitalisering handlar till stor del om att underlätta det dagliga arbetet. Men också om att ta tillvara på medarbetarnas kompetens, framtidssäkra verksamheten och minska miljöpåverkan. Att verksamheter och människor stärks av digitalisering är ett faktum.

7 exempel på vad som kan bli bättre

 • Automatiserade fakturaflöden
 • Få betalt snabbare och spara pengar med e-faktura
 • Ett digitalt arbetssätt som garant för kontroll och trygghet
 • Från papper till digitalt
 • Sömlösa flöden och allt på ett ställe

Lär känna Visma.net

Mest populära

 • Personalhandbok – gratis mall

  Personalhandbok – gratis mall för företag

  En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

 • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

  Bilpolicy – gratis mall till företaget

  Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.