Tillbaka till huvudmeny

Almedalen 2014 – Framtidens upphandlingsfunktion

Det hela började 1968. Den sommaren talade Olof Palme från ett lastbilsflak vid Kruttornet intill Almedalen.

Foto Gotlands Kommun
Framtidens upphandlingsfunktion – från upphandlingsfabrik till strategiskt inköp.

Foto Gotlands Kommun
Sedan dess har veckan växt och idag är det tusen olika arrangörer som bidrar till veckans storhet, bland annat vår VD Daniel de Sousa som talar på temat: Framtidens upphandlingsfunktion – från upphandlingsfabrik till strategiskt inköp.

Resan har redan startat, men en del hinder på vägen återstår. Vi ger vår bild av trenderna, utmaningarna och de möjliga lösningarna. Hästgatan 12, Onsdag den 2 juli, klockan 13.

Lästips! Nordea – Vi har lyckats automatisera ungefär 60 % av fakturahanteringen tack vare faktura-abonnemangsmodulen i kombination med ordermatchningen och varumottagningen i inköpsmodulen.

Mest populära

  • Nya belopp och procent – Lönefakta 2023

    Nytt år innebär nya belopp och procent för dig som arbetar med lön och ekonomi. Dags att bekanta sig med årets sammanställning från Skatteverket om du inte redan gjort det.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.