Tillbaka till huvudmeny

Almedalen 2014 – Framtidens upphandlingsfunktion

Det hela började 1968. Den sommaren talade Olof Palme från ett lastbilsflak vid Kruttornet intill Almedalen.

Foto Gotlands Kommun
Framtidens upphandlingsfunktion – från upphandlingsfabrik till strategiskt inköp.

Foto Gotlands Kommun
Sedan dess har veckan växt och idag är det tusen olika arrangörer som bidrar till veckans storhet, bland annat vår VD Daniel de Sousa som talar på temat: Framtidens upphandlingsfunktion – från upphandlingsfabrik till strategiskt inköp.

Resan har redan startat, men en del hinder på vägen återstår. Vi ger vår bild av trenderna, utmaningarna och de möjliga lösningarna. Hästgatan 12, Onsdag den 2 juli, klockan 13.

Lästips! Nordea – Vi har lyckats automatisera ungefär 60 % av fakturahanteringen tack vare faktura-abonnemangsmodulen i kombination med ordermatchningen och varumottagningen i inköpsmodulen.

Mest populära

  • Nya löner för 2023 är på plats – så här påverkas du

    Kommunal tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har nu fattat beslut om det sista avtalsåret. De är överens om hur mycket lönerna ska öka under 2023 och har fått till en kraftig ökning av avtalets lägstalön. Samtidigt skjuts förhandlingen om låglönesatsningen till nästa år.

  • Beräkna dygnsvila i realtid

    Från 1 oktober 2023 gäller nya regler kring vilotid för medarbetare i kommuner och regioner. Hur kan du möta de nya kraven på bästa sätt? Vi frågade Jerker Wall, produktmarknadsansvarig för schema- och bemanningssystemet Medvind WFM.