Tillbaka till huvudmeny

Almedalen 2014 – Framtidens upphandlingsfunktion

Det hela började 1968. Den sommaren talade Olof Palme från ett lastbilsflak vid Kruttornet intill Almedalen.

Foto Gotlands Kommun
Framtidens upphandlingsfunktion – från upphandlingsfabrik till strategiskt inköp.

Foto Gotlands Kommun
Sedan dess har veckan växt och idag är det tusen olika arrangörer som bidrar till veckans storhet, bland annat vår VD Daniel de Sousa som talar på temat: Framtidens upphandlingsfunktion – från upphandlingsfabrik till strategiskt inköp.

Resan har redan startat, men en del hinder på vägen återstår. Vi ger vår bild av trenderna, utmaningarna och de möjliga lösningarna. Hästgatan 12, Onsdag den 2 juli, klockan 13.

Lästips! Nordea – Vi har lyckats automatisera ungefär 60 % av fakturahanteringen tack vare faktura-abonnemangsmodulen i kombination med ordermatchningen och varumottagningen i inköpsmodulen.

Mest populära

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda?