Tillbaka till huvudmeny

5 nyheter i Visma Affärslösningar

Det händer mycket inom Visma Affärslösningar just nu. Här är fem nyheter du kan se fram emot 2024.

1. Förbättrad leverantörskontroll

Nu blir det ännu enklare att lägga upp och kontrollera leverantörer! Allt sköts sömlöst och direkt i Affärslösningar tack vare en integrationstjänst med Vismabolaget Inyett i Redovisning och Reskontra (RoR). Det kommer underlätta för kommuner som behöver utföra exempelvis sanktionskontroller på leverantörer.

2. AutoPay i Visma Manager

Du har väl inte missat appen Visma Manager? I så fall är ett tips att ladda ner den och logga in i AutoPay via appen. Där kan du granska, godkänna och avvisa betalningsposter snabbt och smidigt – var och när du vill. Läs mer om fördelarna med AutoPay

3. Ny integration för inkassokrav

Lägger du mycket tid på att jaga kravställningar och inkasso? Snart finns en smart integration med Amili, tidigare Visma Financial Solutions, som gör det enklare att hantera krav och inkassoärenden direkt i Visma Affärslösningar. Filerna skickas automatiskt till Amili som återrapporterar status i ärendet.

4. SIE1-filer går att exportera

SIE är ett standardiserat format för att överföra bokföringsuppgifter från ett program till ett annat. Från och med version 23.11 av Redovisning och Reskontra (RoR) är det möjligt att exportera filformatet SIE 1 från systemet.

5. Smart lösning för e-arkiv

Under 2024 kommer vi att kunna erbjuda kommuner en smidig lösning för e-arkiv i samarbete med Microdata. Håll utkik framöver!

Mest populära

  • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

    Bilpolicy – gratis mall till företaget

    Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.

  • Personalhandbok – gratis mall

    Personalhandbok – gratis mall för företag

    En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.