GODKÄNN FAKTUROR OCH UTLÄGG VAR DU ÄN ÄR

Effektivisera godkännande- och attestprocessen och få ökad kontroll. Visma.net Approval är lämpligt för alla företag som jobbar med attest av fakturor och utlägg. Få en överblick över inkommande ärenden och godkänn direkt från din mobila enhet – var som helst, när som helst.

Fördelarna med en molntjänst för attester

Som chef kan du godkänna kostnader, semester, fakturor och tidrapporter från din mobil eller surfplatta. Lösningen är integrerad med ditt affärssystem, vilket innebär att data automatiskt skickas till ekonomi- eller lönesystemet. Användare kan sätta regler för att säkerställa att rätt person får informationen. Det gör det enklare för dig att hålla reda på arbetsflödet och veta vem som är ansvarig för vad. Få en överblick över alla godkända fakturor och insikter om utgifter och betalningsstatus.

Så fungerar attestverktyget Visma.net Approval

Visma.net Approval samlar dokument som behöver godkännande i ett gränssnitt. Härifrån kan dokument godkännas var som helst, när som helst och från vilken enhet som helst.

När en faktura är klar för attest skickas ett mejl till användaren som då kan välja att godkänna, avvisa med ett meddelande eller vidarebefordra fakturan till andra för granskning.

Ärenden kan godkännas via Visma.net Approval eller via Visma Mobile Manager, en mobilapp för attest av fakturor och reseräkningar. Tjänsten är direkt integrerad med Visma.net Expense och Visma.net Financials.

Vill du veta mer om funktionaliteten i Visma.net Approval?

Ladda ner faktabladet för mer information

Ladda ner

Vill du veta mer om hur Visma.net ERP kan effektivisera just er verksamhet?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller prata med oss direkt på 010 - 141 26 66

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke