Tillbaka till huvudmeny

Women in Tech 2020 – det självklara partnerskapet för Visma!

Nu kan vi meddela att Visma även i år kommer vara partner till Women in Tech! 2020 är året då konferensen slår alla rekord och den 6 mars bjuder de in 2500 personer till Stockholm Waterfront för att inspireras, utvecklas och nätverka. 

Vi är stolta över att nu kunna meddela att Visma även i år kommer vara stödjande partner till Women in Tech (WIT)! Det är sjunde året i rad som WIT arrangerar sin populära konferens som bara växer och växer för varje år. 2020 är året då de slår alla rekord och den 6 mars bjuder de in 2500 personer till Stockholm Waterfront i Stockholm för att inspireras, utvecklas och nätverka. 

Women in Tech började som ett event på Internationella kvinnodagen 2014. Sedan dess har WIT vuxit till en gemenskap, en plattform och en rörelse. Målet för WIT är att inspirera kvinnor att välja en karriär inom media och teknik – och att få de som redan är i branschen att stanna kvar – genom att tillhandahålla nätverk, förebilder och erfarenhet från framgångsrika kvinnor och män från både företags- och entreprenörsvärlden. WITsthlm välkomnar även män, alla behöver arbeta sida vid sida för att skapa förändring.

För Visma är det ett självklart val att delta även under 2020 och vi hoppas på att vår medverkan medför att vi kan vara med och uppmuntra till en mer jämställd bransch samt bidra till att få fler kvinnor intresserade av IT-branschen. Visma är stolta över att få vara en del av det här initiativet och ser mycket fram emot att få delta med monter på konferensen den 6 mars.

”Det är fantastiskt att se hur WIT har vuxit till en rörelse. Jag initierade WIT 2014 eftersom jag vill att mina döttrar skulle växa upp i en värld där de känner sig inkluderade i den bransch som är vår framtid. Att se till att vi får flickor och kvinnor intresserade av teknik handlar inte bara om jämlikhet utan är också ett absolut måste för en exponentiellt växande industri som skriker efter nya talanger. WIT är bara ett av många nödvändiga initiativ för att öka kvinnors intresse för tech, men att döma av den feedback vi får, det enorma engagemanget och intresset som konferensen genererar är det tydligt att de företag som skapar WIT varje år bidrar till en mer diversifierad industri på många positiva sätt ”, säger Rikard Steiber, grundare av WIT.

För mer information, kolla in WITs hemsida och följ händelserna i sociala medier via #WITsthlm2020.

Mest populära

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.

  • Rade tog ett snedsteg upp i karriären

    På Visma är karriärvägarna oändliga, menar Rade Kocovski som snart kliver in i rollen som vd på Inyett – ett av Vismas bolagsförvärv under de senaste åren.