Tillbaka till huvudmeny

Webbinar om digitala arbetsplatser i Microsoft 365

Vill du och dina kollegor arbeta än mer digitalt, nu när hemmakontoret blivit den fasta punkten för arbetsdagen? Välkommen att delta i vårt webbinar.

Shot of Corridor in Working Data Center Full of Rack Servers and Supercomputers with Cloud Storage Advantages Icon Visualization.

Vill du och dina kollegor arbeta än mer digitalt, nu när hemmakontoret blivit den fasta punkten för arbetsdagen? Välkommen att se vårt inspelade webbinar om Microsoft 365.

För mängder av kontor i Sverige tog det bara någon vecka att ställa om från kontorsarbete med digitala hjälpmedel till helt digitalt hemarbete. Plötsligt blev fördelarna med digitalisering och moderna samarbetsverktyg uppenbara.

En typisk dag på hemmakontoret består till viss del av online-möten med kollegor och kunder, där vi diskuterar idéer eller problem i de projekt vi arbetar med, så att jobbet går framåt precis som vanligt. Emellan online-mötena arbetar vi i digitala dokument som hela teamet kommer åt samtidigt, så att alla kan bidra med kommentarer och feedback. Vi har digitala checklistor där vi kan se vem som ska göra vad och när uppgifter är slutförda. Vi delar kompetens genom att delta i ett större antal webbinarier än någonsin tidigare.

Vårt företag hade nyligen vårt återkommande kvartalsmöte med hela personalen. Vi har tidigare samlats och ätit lunch medan vi varit uppkopplade i online-möte med kontoren på andra orter. Men denna gången samlades verkligen alla online, från vars och ens hem. Vi var nära 100 deltagare ‒ och det fungerade utmärkt att se och höra våra kollegor berätta om affärer, uppdrag, kampanjer och annat aktuellt.

Coronakrisen har gett oss tjänstemän en utmaning att upprätthålla effektivitet och produktivitet, oavsett om vi arbetar i privat eller offentlig sektor. Med fokus på digitala arbetssätt tar vi oss igenom krisen.

Microsoft 365 är en molnplattform för digitalt samarbete. Den erbjuder verktyg för samarbete och informationsspridning både externt och internt. Håll videomöten, ring samtal, maila och dela dokument, allt från samma plattform och oavsett varifrån och från vilken enhet du väljer att arbeta.

Varmt välkommen att se vårt kostnadsfria, inspelade webbinar, där en av våra specialister presenterar hur du kan skapa en digital arbetsplats med Microsoft 365.

Se webbinariet här

Mest populära

  • Julklapp, julbord eller julfest?

    Efter förra årets generösa möjlighet till arbetsgivarjulklapp är vi tillbaka i mer normala gåvovärden igen. Världen är orolig, klimatet hotat, elpriser som skjuter i höjden, stigande räntor och pengar som räcker till allt mindre. Vad får julklappen du ger dina anställda kosta i år och vilka är reglerna kring julbordet?

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Nya pensionsåldrar från 2023

    Från och med år 2023 gäller nya pensionsåldrar som styr när du tidigast kan ta ut din allmänna pension. Även garantipension, inkomstpensionstillägg och bostadstillägg omfattas av de nya reglerna.