Tillbaka till huvudmeny

Nyanställde Erling Sjöström stärker Visma Consulting inom integration och säkerhet

Visma Consulting har rekryterat Erling Sjöström som Senior Technical Sales Manager, med integration, säker inloggning och signering som specialitet.

Erling Sjöström

Visma Consulting har rekryterat Erling Sjöström som Senior Technical Sales Manager. Erling kommer att arbeta med att positionera Visma Consultings produkter inom säkerhet och integration på marknaden. Han kommer närmast från Tieto Education där han var affärsansvarig.

Erling började sin IT-karriär 1989 som utvecklare på Kommundata. Det innebär att cirkeln nu sluts eftersom det bolaget numera heter Visma Consulting.

– För att möjliggöra digitaliseringen i Sverige behövs lösningar som får verksamhetssystem att utbyta information mellan varandra och smarta inloggningslösningar som underlättar för användarna, säger Erling.

Visma Consulting har marknadsledande lösningar inom integration och säkerhet och Erling rekryteras för att med synlighet och försäljning stärka den positionen ytterligare.

‒ I vårt komplexa och snabbrörliga samhälle är vi beroende av de förenklingar som digitaliseringen kan ge för att vi ska kunna utföra vårt arbete på bästa sätt. Det är inte effektivt att logga in i flera system varje gång du behöver komma åt uppgifter, och riktigheten i uppgifterna försämras om det står olika saker i de olika systemen. Här vinner man mycket på att både arbeta med integrationer och så kallade Single Sign Ons, vilket Visma Consulting är specialister på, säger han.

‒ Med sin tekniska spetskompetens runt integration, säker inloggning och signering samt sin långa erfarenhet från att verka inom offentlig sektor, både som arkitekt och i kundmöten, skapar Erling stor trygghet för såväl kollegor som kunder. Vi ser fram emot att ha honom i vårt team, säger Berit Backvid, affärsområdeschef inom Visma Consulting.

Mest populära

  • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

    Bilpolicy – gratis mall till företaget

    Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.

  • Personalhandbok – gratis mall

    Personalhandbok – gratis mall för företag

    En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.