Tillbaka till huvudmeny

Nyanställde Erling Sjöström stärker Visma Consulting inom integration och säkerhet

Visma Consulting har rekryterat Erling Sjöström som Senior Technical Sales Manager, med integration, säker inloggning och signering som specialitet.

Erling Sjöström

Visma Consulting har rekryterat Erling Sjöström som Senior Technical Sales Manager. Erling kommer att arbeta med att positionera Visma Consultings produkter inom säkerhet och integration på marknaden. Han kommer närmast från Tieto Education där han var affärsansvarig.

Erling började sin IT-karriär 1989 som utvecklare på Kommundata. Det innebär att cirkeln nu sluts eftersom det bolaget numera heter Visma Consulting.

– För att möjliggöra digitaliseringen i Sverige behövs lösningar som får verksamhetssystem att utbyta information mellan varandra och smarta inloggningslösningar som underlättar för användarna, säger Erling.

Visma Consulting har marknadsledande lösningar inom integration och säkerhet och Erling rekryteras för att med synlighet och försäljning stärka den positionen ytterligare.

‒ I vårt komplexa och snabbrörliga samhälle är vi beroende av de förenklingar som digitaliseringen kan ge för att vi ska kunna utföra vårt arbete på bästa sätt. Det är inte effektivt att logga in i flera system varje gång du behöver komma åt uppgifter, och riktigheten i uppgifterna försämras om det står olika saker i de olika systemen. Här vinner man mycket på att både arbeta med integrationer och så kallade Single Sign Ons, vilket Visma Consulting är specialister på, säger han.

‒ Med sin tekniska spetskompetens runt integration, säker inloggning och signering samt sin långa erfarenhet från att verka inom offentlig sektor, både som arkitekt och i kundmöten, skapar Erling stor trygghet för såväl kollegor som kunder. Vi ser fram emot att ha honom i vårt team, säger Berit Backvid, affärsområdeschef inom Visma Consulting.

Mest populära

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Det här innebär nya LAS för offentlig sektor

    Nyligen lade regeringen en proposition på en lagförändring rörande arbetsrätten, kallat nya LAS. Den nya lagen förväntas träda i kraft den 30 juni 2022 och börja tillämpas den 1 oktober 2022.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.