Tillbaka till huvudmeny

Visma beger sig till Armada för att leta drivna talanger

Visma letar kontinuerligt efter talanger som vill vara med och hjälpa vår verksamhet att växa. Ett skepp kommer därför lastat nu på tisdag till Armada med ett packe Vismamedarbetare, flera kilo godis och fina reflexer som gör dig till en lysande stjärna i höst och vintermörkret. Armada  är en arbetsmarknadsdag arrangerad av Kungliga Tekniska Högskolan som arrangeras årligen. Visma kommer givetvis att vara där tillsammans med cirka 10 000 talangfulla studenter och 120 arbetsgivare. Vi vill då gärna träffa dig som är intresserad av att veta mer om oss som arbetsgivare!

Visma växer och koncernen har idag cirka 60 självstyrande bolag i sex länder. Vi är väldigt stolta över att vara en arbetsgivare som erbjuder våra medarbetare möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern.

Men nog om oss! Kom förbi vår monter, ät lite godis, hälsa på och prata lite mer med oss! Vi har dessutom en spännande tävling med fina priser. Varmt välkomna!

Sköt om er så ses vi där!

//Marie – HR och Employer Branding koordinator Visma

Mest populära

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda?