Tillbaka till huvudmeny

Visma beger sig till Armada för att leta drivna talanger

Visma letar kontinuerligt efter talanger som vill vara med och hjälpa vår verksamhet att växa. Ett skepp kommer därför lastat nu på tisdag till Armada med ett packe Vismamedarbetare, flera kilo godis och fina reflexer som gör dig till en lysande stjärna i höst och vintermörkret. Armada  är en arbetsmarknadsdag arrangerad av Kungliga Tekniska Högskolan som arrangeras årligen. Visma kommer givetvis att vara där tillsammans med cirka 10 000 talangfulla studenter och 120 arbetsgivare. Vi vill då gärna träffa dig som är intresserad av att veta mer om oss som arbetsgivare!

Visma växer och koncernen har idag cirka 60 självstyrande bolag i sex länder. Vi är väldigt stolta över att vara en arbetsgivare som erbjuder våra medarbetare möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern.

Men nog om oss! Kom förbi vår monter, ät lite godis, hälsa på och prata lite mer med oss! Vi har dessutom en spännande tävling med fina priser. Varmt välkomna!

Sköt om er så ses vi där!

//Marie – HR och Employer Branding koordinator Visma

Mest populära

  • Nya löner för 2023 är på plats – så här påverkas du

    Kommunal tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har nu fattat beslut om det sista avtalsåret. De är överens om hur mycket lönerna ska öka under 2023 och har fått till en kraftig ökning av avtalets lägstalön. Samtidigt skjuts förhandlingen om låglönesatsningen till nästa år.

  • Beräkna dygnsvila i realtid

    Från 1 oktober 2023 gäller nya regler kring vilotid för medarbetare i kommuner och regioner. Hur kan du möta de nya kraven på bästa sätt? Vi frågade Jerker Wall, produktmarknadsansvarig för schema- och bemanningssystemet Medvind WFM.