Tillbaka till huvudmeny

Vilka VIP-dagar!

Hur kan kommuner och regioner dra nytta av AI? Och vilka är de viktigaste säkerhetsåtgärderna just nu? Det och mycket mer fick vi svar på under VIP-dagarna; Visma PubliTechs årliga event inom lön, HR, ekonomi och bemanning.

Närmare 380 Visma PubliTech-kunder från hela Sverige samlades på Clarion Sign i Stockholm den 8-9 november. På plats fanns även nio partners till Visma PubliTech, bland annat Proceedo, Medvind, Inyett och e-passi.

Stjärnan Nicholas Fernholm kickade igång dagarna med en fantastisk föreläsning om att gå från risk till möjlighet med AI. Visma PubliTechs säkerhetsexpert Johan Samuelsson höll sin viktiga presentation ”Du är hackad!” och vi fick njuta av Annika R Malmberg Hamilton som kom med värme och skratt och fick oss att fundera över våra relationer och olikheter, på jobbet och privat.

Under dagarna fick kunderna delta i efterfrågade versionsgenomgångar, prata säkerhet, pension, support, framtid, utveckling, ekonomi och digitalisering. På plats fanns bland annat Nacka kommun som bidrog med inspiration kring hur de jobbar med digitalisering i en snabbt växande kommun. 

God mat och underhållning satte guldkant på dagarna. Clarion Hotel Sign levererade toppservice, och komikern Tobias Persson höll stand-up i hög klass under middagen. 

Tack till alla våra kunder, partners och kollegor på Visma PubliTech som gjorde dessa dagar tillsammans.

Vi ser redan fram emot nästa år!

Läs mer om VIP-dagarna

Mest populära

  • Personalhandbok – gratis mall

    Personalhandbok – gratis mall för företag

    En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

  • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

    Bilpolicy – gratis mall till företaget

    Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.