Tillbaka till huvudmeny

Vi ställer inte in – vi ställer om till distansutbildningar

Vi på Visma Commerce vill ta vårt ansvar och göra det vi kan för att hålla affärerna igång mellan köpare och säljare i offentlig sektor. Vi möter de nya utmaningarna vi står inför i samhället och ställer om till distansutbildningar.

Distansutbildningar offentlig sektor
Distansutbildningar offentlig sektor

Speciella tider nu, minst sagt. Många av oss har flyttat hem kontoret, i bästa fall. Många företag har det tufft just nu, många har blivit tvungna att permittera och i värsta fall göra sig av med personal.

Då våra lösningar OpicTendSign och Proceedo ligger i molnet (Software as a Service) passar dom utmärkt även för jobb hemma och det enda du behöver, utöver en licens, är en internetuppkoppling.

Vi möter de nya utmaningarna vi står inför i samhället och fortsätter låta våra tjänster vara lättillgängliga genom att nu att erbjuda samtliga av våra utbildningar på distans helt digitalt med samma höga nivå som tidigare.

Nu kan vi erbjuda våra Opic-tjänster på distans

För dig som är företagare och som vill göra fler och bättre affärer med offentlig sektor erbjuder vi alltifrån kom igång-utbildningar i Lagen om Offentlig Upphandling till utbildning på avancerad nivå för dig som vill ta ett helhetsgrepp om den offentliga affären. Våra populära utbildningar Certifierad Anbudsgivare och Framgångsrik försäljning till offentlig sektor erbjuds nu på distans.

I nära sju av tio upphandlingar löper avtalen 3–4 år (inklusive optioner), visar Upphandlingsmyndighetens och Konkurrensverkets rapport: Statistik om offentliga upphandlingar 2019. Det är ett starkt argument för att ge sig in i affärer med offentlig sektor. Så vänta inte! Kom igång med affärer till offentlig sektor och anmäl dig till en av våra distansutbildningar redan idag.

Fortsätt jobba effektivt med TendSign på hemmakontoret

Vi erbjuder anpassade digitala distansutbildningar för dig som vill jobba mer effektivt med upphandlingens alla delar, alltifrån grundutbildning till avancerad nivå. Du har möjlighet att utforma utbildningen efter din organisations behov. Vi erbjuder även konsultstöd i Tendsignprocessen för pågående upphandlingar.

Våra Proceedo-utbildningar finns nu på distans

För att lyckas med ditt uppdrag som e-handelssamordnare, administratör, fakturaadministratör eller avtalsansvarig behöver du förstå din e-handelslösning och de moduler du ansvarar för. Våra utbildningar i Visma Proceedo vänder sig till både erfarna och nya användare av lösningen. Vi erbjuder möjlighet att fördjupa dina kunskaper och säkerställa kvalitativa och effektiva flöden av beställningar och fakturor din verksamhet. Vi erbjuder både standardiserade utbildningar som skräddarsydda konsultinsatser anpassade till just er uppsättning och er verksamhets unika behov.

Kom i gång med dina affärer med offentlig sektor redan idag!

Till Opic distansutbildningar

Till TendSign distansutbildningar

Till Proceedo distansutbildningar

Mest populära

  • Nya belopp och procent – Lönefakta 2023

    Nytt år innebär nya belopp och procent för dig som arbetar med lön och ekonomi. Dags att bekanta sig med årets sammanställning från Skatteverket om du inte redan gjort det.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.