Tillbaka till huvudmeny

Vi ses väl på Kommek?

Kom och träffa oss på Kommek den 14-15 augusti i Malmö. Våra experter finns på plats för att svara på dina frågor om ekonomi, inköp och bokslut för offentlig sektor.

Den 14-15 augusti är det dags för Kommek, landets största mötesplats för alla som arbetar med ekonomi och styrning i kommuner och regioner. Anna Axwik, produktmarknadschef för Visma Affärslösningar, är en av dem som kommer att vara på plats i Visma PubliTechs monter. Hon hoppas på många givande samtal med ekonomer inom offentlig sektor. 

– Kom förbi vår monter om du är nyfiken på systemet, funktioner eller hur vi kan underlätta arbetsprocesser. Vi berättar gärna mer om satsningar framöver, bland annat inom AI, och hur vi utvecklar framtidens ekonomisystem med fokus på offentlig sektor. Vill man bara säga hej och äta lite godis går det förstås också bra, säger Anna Axwik. 

Bland dessa satsningar nämner Anna Axwik nya budget och prognos samt smarta integrationer och samarbeten inom bland annat inköp och bokslutsprocessen.

– Vi har flera samarbetspartners på plats. Proceedo, som erbjuder en molnlösning för inköp och faktura, står med oss i montern. Och alldeles intill står vår nya partner Kommunresurs där vi har ett spännande samarbete på gång. Tillsammans med dem kan vi erbjuda en unik lösning för att underlätta bokslutsprocessen inom offentlig sektor, fortsätter hon. 

Läs mer om Kommek

Mest populära