Tillbaka till huvudmeny

Vi lanserar ny smidigare inköpsportal

Vi har utvecklat en helt ny inköpsportal där våra kunders önskemål och behov har varit i fokus. Vi har därför koncentrerat oss på ett användarvänligt gränssnitt, nya smarta funktioner och anpassning för mobila enheter.

Vår vision har varit att inköpsportalen ska innefatta mer än bara information. Vi vill att portalen ska underlätta inköpsprocesserna för våra kunder och att den ska fungera som ett inköpsverktyg. Dessutom blir avtalen tillgängliga var de än är genom att portalen är anpassad för både datorskärm, mobil och surfplattor.

I den nya inköpsportalen får du som kund en bra översikt och kan enkelt aktivera de avtal du behöver. Det blir också smidigt för dig och dina medarbetare att använda avtalen med hjälp av portalens smarta funktioner.

En inloggning räcker

För att du ska slippa hålla koll på kundnummer och avtalskoder blir du på många av avtalen direktinloggad i leverantörens webbshop genom portalen. Du kan till exempel boka hotell med rabatt direkt genom portalen, utan att du behöver komma ihåg avtalskoden. Du kan även gå direkt till någon av webbshoparna hos våra leverantörer via portalen, utan att behöva komma ihåg ditt kundnummer. Enkelt och smidigt.

Lägg upp era egna avtal

Om ditt företag har inköpsavtal som ni förhandlar själva kan du lägga upp dem i inköpsportalen och på så sätt samla företagets avtal på ett enda ställe. Du kan lägga upp alla nödvändiga detaljer om det egna avtalet, till exempel:

 • Avtalskoder eller kundnummer
 • Ladda upp dokument, exempelvis avtalsvillkor
 • Lägg in eventuellt utgångsdatum för avtalet

Anpassa inköpsportalen efter varje användare

Vi har gjort inköpsportalen så smidig att du kan anpassa vilka avtal som varje användare ska kunna beställa ifrån. Här kan du till exempel välja att de som beställer resor till företaget endast får tillgång till dessa avtal, och de som beställer datorer endast får tillgång till avtalen inom IT och elektronik.

Lägg upp instruktioner till användare

I inköpsportalen kan du även lägga upp meddelanden till dina medarbetare under respektive avtal, vilket kan vara till hjälp om ni har särskilda riktlinjer som behöver följas vid inköp.

Obegränsat antal användare

Vi vill att inköpsportalen ska vara ett verktyg för alla anställda, därför har vi inte gjort några begränsningar kring antalet användare. Lägg till så många användare ni vill och behöver, helt kostnadsfritt.

Vill du ta en titt i vår nya portal?

Välkommen att lära känna vår inköpsportal!
Logga in på: inkop.vismaadvantage.se
Användarnamn: [email protected]
Lösenord: 7tc8tg7m4g

Välj sedan vilken tjänst du vill logga in på. Du kan välja mellan Basic och Professional. Tänk på att du ser olika prisexempel beroende på vilken tjänst du väljer.

Kom ihåg att du inte kan nyttja avtalen eller se några prislistor i demoversionen.

Mest populära

 • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

  Bilpolicy – gratis mall till företaget

  Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.

 • Personalhandbok – gratis mall

  Personalhandbok – gratis mall för företag

  En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.