Tillbaka till huvudmeny

Vi hjälper våra kunder inom transportbranschen med lönehanteringen (också)

När tidrapportering och personalplanering rullar på i molnet kanske våra branschspecialiserade lönekonsulter är nästa steg?

Visma TransPA erbjuder löneservice

Vi har erbjudit våra kunder i transportbranschen hjälp med sin lönehantering som en uppskattad tilläggstjänst till Visma TransPA sedan 2009. I takt med att vi i branschen drar allt mer nytta av digitaliseringens fördelar märker vi tydligt ett ökat intresse för detta.

Vår tolkning är att man blir bättre på att ta tillvara sina resurser på bästa sätt. Lönehantering i transportbranschen är speciellt och kräver att man ständigt håller sig ajour kring lagar, bestämmelser och avtal. Vår löneservice är ett tryggt och enkelt val för verksamheter som inte känner att de kan hantera detta optimalt själva, eller där man vill frigöra tid för de egna medarbetarna att fokusera mer på kärnverksamheten.

Tekniken i molnet och auktoriserade lönekonsulter i Munkedal

Vår löneservice är en naturlig förlängning av vår webbaserade lösning för tidrapportering och personalplanering. Avancerad teknik som automatiserar och underlättar plus erfarna och kompetenta människor som säkerställer att era medarbetare får rätt lön i rätt tid.

Våra lönekonsulter för Visma TransPA är specialister på löneadministration inom transport- och entreprenadbranschen och flera av oss (bland annat jag själv) är auktoriserade via SRF.

Väljer ni att använda er av vår löneservice som ett tillägg till Visma TransPA är det alltid samma person som är kundansvarig som hanterar era löner, för att vi ska ha en så bra löpande dialog som möjligt. Och självklart har vi en väl inarbetad process kring backup från vår sida så att ni inte ska påverkas om er kontaktperson inte är på plats.

Rådgivning i personal- och lönefrågor, se oss som en förlängning av er ekonomiavdelning

Vi bistår även gärna med rådgivning och agerar bollplank i personal- och lönefrågor. Vår ambition är att du som kund ska se oss som en förlängning av er ekonomiavdelning.

Vårt mål är alltid rätt lön i rätt tid, något som vi med rätt förutsättningar uppnår i samarbete med våra kunder.

Vill du veta mer om hur ett av transportbranschens mest använda system för tidrapportering och personalplanering skulle fungera för er, kontakta mig eller boka en webbdemo. Då kan vi också ha ett samtal kring hur vi skulle kunna avlasta er i lönehanteringen.

Boka webbdemo

Mest populära

  • Personalhandbok – gratis mall

    Personalhandbok – gratis mall för företag

    En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

  • Arbetsmiljöpolicy – gratis mall med tips för corona

    Arbetsmiljöpolicy – mall för företag

    Du vet väl att alla företag är skyldiga att ha en arbetsmiljöpolicy? Med vår mall har ni en gratis policy på plats på nolltid. OBS! Uppdaterad med corona-rekommendationer.