Tillbaka till huvudmeny

Vad avgör ett lyckat ekonomi- och affärssystemprojekt?

Vi kartlägger möjligheter och utmaningar för att hjälpa fler företag att uppnå fördelarna med modern teknik. Dela dina erfarenheter, din röst behövs!

Pontus Atterfors, Cloud Sales Manager på Visma Software

Som aktörer för att hjälpa svenska företag att utvecklas genom att se över och modernisera sina ekonomi- och affärsprocesser jobbar vi ständigt för att förtydliga såväl vikten av förberedelser som värdet för hela verksamheten.

Ihop med vår samarbetspartner Meritmind har vi initierat en undersökning för att kartlägga utmaningar och möjliggörare vid implementering av affärs- och ekonomisystem.

Detta för att vi med vår samlade kunskap vill bidra till att underlätta för företag att uppnå de fördelar som dagens teknik erbjuder, med fokus på implementering av affärs- och ekonomisystem. En avgörande del i detta tror vi är att få ta del av andras erfarenheter kring utmaningar och möjliggörare i processen.

Dela dina erfarenheter, din röst behövs!

Genom att dela dina erfarenheter och insikter kan du bidra till vår kartläggning och vidare hjälpa andra att planera för och agera i sina implementeringsprojekt, samt att undvika vanliga fallgropar.

Undersökningen tar max fem minuter att genomföra och ditt deltagande uppskattas mycket. Har du frågor kring detta får du mer än gärna kontakta mig. Undersökningen är ej tillgänglig längre.

Mest populära

  • Nya löner för 2023 är på plats – så här påverkas du

    Kommunal tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har nu fattat beslut om det sista avtalsåret. De är överens om hur mycket lönerna ska öka under 2023 och har fått till en kraftig ökning av avtalets lägstalön. Samtidigt skjuts förhandlingen om låglönesatsningen till nästa år.

  • Beräkna dygnsvila i realtid

    Från 1 oktober 2023 gäller nya regler kring vilotid för medarbetare i kommuner och regioner. Hur kan du möta de nya kraven på bästa sätt? Vi frågade Jerker Wall, produktmarknadsansvarig för schema- och bemanningssystemet Medvind WFM.