Tillbaka till huvudmeny

Vad avgör ett lyckat ekonomi- och affärssystemprojekt?

Vi kartlägger möjligheter och utmaningar för att hjälpa fler företag att uppnå fördelarna med modern teknik. Dela dina erfarenheter, din röst behövs!

Pontus Atterfors, Cloud Sales Manager på Visma Software

Som aktörer för att hjälpa svenska företag att utvecklas genom att se över och modernisera sina ekonomi- och affärsprocesser jobbar vi ständigt för att förtydliga såväl vikten av förberedelser som värdet för hela verksamheten.

Ihop med vår samarbetspartner Meritmind har vi initierat en undersökning för att kartlägga utmaningar och möjliggörare vid implementering av affärs- och ekonomisystem.

Detta för att vi med vår samlade kunskap vill bidra till att underlätta för företag att uppnå de fördelar som dagens teknik erbjuder, med fokus på implementering av affärs- och ekonomisystem. En avgörande del i detta tror vi är att få ta del av andras erfarenheter kring utmaningar och möjliggörare i processen.

Dela dina erfarenheter, din röst behövs!

Genom att dela dina erfarenheter och insikter kan du bidra till vår kartläggning och vidare hjälpa andra att planera för och agera i sina implementeringsprojekt, samt att undvika vanliga fallgropar.

Undersökningen tar max fem minuter att genomföra och ditt deltagande uppskattas mycket. Har du frågor kring detta får du mer än gärna kontakta mig. Undersökningen är ej tillgänglig längre.

Mest populära

  • Strax dax för semesterårsskifte

    I alla fall, för företag och organisationer med semesterår (1 april – 31 mars) är det strax dax, att göra ett semesterårsavslut. Det görs efter aprillönen, så att eventuella avvikelser och uttagna semesterdagar i mars, finns registrerade i lönesystemet.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.