Tillbaka till huvudmeny

Vad avgör ett lyckat ekonomi- och affärssystemprojekt?

Vi kartlägger möjligheter och utmaningar för att hjälpa fler företag att uppnå fördelarna med modern teknik. Dela dina erfarenheter, din röst behövs!

Pontus Atterfors, Cloud Sales Manager på Visma Software

Som aktörer för att hjälpa svenska företag att utvecklas genom att se över och modernisera sina ekonomi- och affärsprocesser jobbar vi ständigt för att förtydliga såväl vikten av förberedelser som värdet för hela verksamheten.

Ihop med vår samarbetspartner Meritmind har vi initierat en undersökning för att kartlägga utmaningar och möjliggörare vid implementering av affärs- och ekonomisystem.

Detta för att vi med vår samlade kunskap vill bidra till att underlätta för företag att uppnå de fördelar som dagens teknik erbjuder, med fokus på implementering av affärs- och ekonomisystem. En avgörande del i detta tror vi är att få ta del av andras erfarenheter kring utmaningar och möjliggörare i processen.

Dela dina erfarenheter, din röst behövs!

Genom att dela dina erfarenheter och insikter kan du bidra till vår kartläggning och vidare hjälpa andra att planera för och agera i sina implementeringsprojekt, samt att undvika vanliga fallgropar.

Undersökningen tar max fem minuter att genomföra och ditt deltagande uppskattas mycket. Har du frågor kring detta får du mer än gärna kontakta mig. Undersökningen är ej tillgänglig längre.

Mest populära

  • Personalhandbok – gratis mall

    Personalhandbok – gratis mall för företag

    En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

  • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

    Bilpolicy – gratis mall till företaget

    Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.