Tillbaka till huvudmeny

Vad är Optimizely?

Optimizely är ett globalt mjukvaruföretag som erbjuder en av marknadens mest avancerade plattformar för digitala upplevelser. Från och med augusti 2021 verkar Episerver under namnet Optimizely – ett resultat av förvärvet av testnings- och optimeringsbolaget Optimizely under hösten 2020.

Efter att grundligt ha undersökt hur de uppfattas av kunder, partners och ledare i branschen och för att bättre beskriva det bolaget erbjuder bestämde sig Episerver för att byta namn till Optimizely. Genom att förena de båda bolagens produkter och medarbetare erbjuder det förnyade Optimizely nu en av branschens mest avancerade plattformar för digitala upplevelser.

Fokus på att maximera kundernas digital potential

Optimizelys vision är att hjälpa bolag att maximera sin digitala potential. Med en ledande plattform för digitala upplevelser (DXP), skapas rätt förutsättningar för en optimerad kundresa över flera kanaler. Moderna verktyg för innehållshantering, e-handel, personalisering och experimentering bidrar till att över 9000 varumärken världen över kan skapa individuellt kundanpassade upplevelser som leder till ökade intäkter och minskade operationella kostnader.

Fördelar med Optimizely

Branschledande plattform för innehållshantering

Smarta verktyg för automatisering av personaliserade kundupplevelser

Snabba resultat

Visma Consulting – specialister på Optimizely

Visma Consulting är en Optimizely Gold Partner och har jobbat med Optimizely (Episerver) i över 20 år samt levererat över 500 projekt. Vi implementerar önskad design och funktionalitet i Optimizely samt förvaltar och vidareutvecklar lösningarna vi byggt.

Läs mer och kontakta oss

Mest populära

  • Strax dax för semesterårsskifte

    I alla fall, för företag och organisationer med semesterår (1 april – 31 mars) är det strax dax, att göra ett semesterårsavslut. Det görs efter aprillönen, så att eventuella avvikelser och uttagna semesterdagar i mars, finns registrerade i lönesystemet.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.