Tillbaka till huvudmeny

Vad är Optimizely?

Optimizely är ett globalt mjukvaruföretag som erbjuder en av marknadens mest avancerade plattformar för digitala upplevelser. Från och med augusti 2021 verkar Episerver under namnet Optimizely – ett resultat av förvärvet av testnings- och optimeringsbolaget Optimizely under hösten 2020.

Efter att grundligt ha undersökt hur de uppfattas av kunder, partners och ledare i branschen och för att bättre beskriva det bolaget erbjuder bestämde sig Episerver för att byta namn till Optimizely. Genom att förena de båda bolagens produkter och medarbetare erbjuder det förnyade Optimizely nu en av branschens mest avancerade plattformar för digitala upplevelser.

Fokus på att maximera kundernas digital potential

Optimizelys vision är att hjälpa bolag att maximera sin digitala potential. Med en ledande plattform för digitala upplevelser (DXP), skapas rätt förutsättningar för en optimerad kundresa över flera kanaler. Moderna verktyg för innehållshantering, e-handel, personalisering och experimentering bidrar till att över 9000 varumärken världen över kan skapa individuellt kundanpassade upplevelser som leder till ökade intäkter och minskade operationella kostnader.

Fördelar med Optimizely

Branschledande plattform för innehållshantering

Smarta verktyg för automatisering av personaliserade kundupplevelser

Snabba resultat

Visma Consulting – specialister på Optimizely

Visma Consulting är en Optimizely Gold Partner och har jobbat med Optimizely (Episerver) i över 20 år samt levererat över 500 projekt. Vi implementerar önskad design och funktionalitet i Optimizely samt förvaltar och vidareutvecklar lösningarna vi byggt.

Läs mer och kontakta oss

Mest populära

  • Julklapp, julbord eller julfest?

    Efter förra årets generösa möjlighet till arbetsgivarjulklapp är vi tillbaka i mer normala gåvovärden igen. Världen är orolig, klimatet hotat, elpriser som skjuter i höjden, stigande räntor och pengar som räcker till allt mindre. Vad får julklappen du ger dina anställda kosta i år och vilka är reglerna kring julbordet?

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Nya pensionsåldrar från 2023

    Från och med år 2023 gäller nya pensionsåldrar som styr när du tidigast kan ta ut din allmänna pension. Även garantipension, inkomstpensionstillägg och bostadstillägg omfattas av de nya reglerna.