Tillbaka till huvudmeny

Unikt samarbete mellan Visma Commerce och Colligio

Visma Commerce gör gemensam sak med Colligio och lanserar en utbildning som kombinerar grundläggande upphandlingsjuridik med grundläggande TendSign-kunskaper.

Samarbete Visma Commerce och Colligio
Samarbete Visma Commerce och Colligio

Utbildningen hålls på distans och går av stapeln 23 september.

Tillsammans med Colligio erbjuder Visma Commerce en heldagsutbildning med syfte att ge deltagaren grundläggande kunskaper om upphandlingsjuridik samt kunskap för att kunna arbeta helt digitalt med elektroniska upphandlingar i TendSign.

Samarbetet skapar en unik chans för nya upphandlare att kombinera grundläggande upphandlingsjuridik med praktiskt arbete i TendSign och således få en inblick i hur praktisk tillämpning av LOU kan se ut i verkligheten. Förhoppningen är att upplägget ska skapa en större trygghet för upphandlare som är nya i sin roll.

Såväl Colligio som Visma Commerce ser grundläggande kunskaper om LOU och upphandlingsprocessen som en trygghet för upphandlare. Att då väva ihop dessa delar med en grundutbildning i TendSign till en och samma utbildning känns som en lösning som kommer uppskattas av våra användare, säger Jimmy Langguth.

Vad ingår i utbildningen?

I utbildningen ges svar på vanligt förekommande frågor från användare som är nya till Visma TendSign och till upphandlingsprocessen i stort. Efter utbildningen är målet att deltagaren ska kunna använda sina nya kunskaper till att ta sina upphandlingar från ax till limpa.

  • Övergripande genomgång av LOU
  • När måste en offentlig upphandling göras?
  • Hur genomförs en upphandling i TendSign?
  • Praktisk tillämpning av LOU
  • Olika upphandlingsformer

Vilka är vi som utbildar?

Sammanlagt innehar våra utbildare över 40 års erfarenhet av inköp och logistik. Jimmy Langguth, Utbildningskonsult TendSign, har inhämtat sin erfarenhet från såväl privat- som offentlig sektor. De senaste tio åren har dock ägnats åt TendSign och offentlig upphandling. Från Colligio ansluter upphandlingskonsult Charlotta Strengberg som använder sina mångåriga erfarenheter till att arbeta för att skapa förutsättningar för offentliga verksamheter att få en god affär.

Mest populära