Tillbaka till huvudmeny

Svårslagna priser på skrivare från Ricoh

Nu får kunder hos Visma Advantage kraftigt rabatterade priser på printerlösningar. Tillsammans har Visma Advantage och Ricoh tagit fram tre konkurrenskraftiga lösningar med multifunktionsprinters anpassade för både det lilla och stora kontoret.

Tack vare vår samlade köpkraft kan vi presentera ett nytt starkt avtal på printerlösningar hos den ledande leverantören Ricoh.
Tack vare vår samlade köpkraft kan vi presentera ett nytt starkt avtal på printerlösningar hos den ledande leverantören Ricoh.

Visma har tecknat avtal med IT-företaget Ricoh. Avtalet ger kunder hos Visma Advantage kraftigt rabatterade priser på printerlösningar. Tillsammans har Visma Advantage och Ricoh tagit fram tre konkurrenskraftiga lösningar med multifunktionsprinters anpassade för både det lilla och stora kontoret.

Daniel Saldenius, leverantörsansvarig hos Visma Advantage.
Daniel Saldenius, leverantörsansvarig hos Visma Advantage.

– För oss var det viktigt att hitta en partner med hög närvaro över hela Sverige. Som servicepartner finns Ricoh representerade på 35 platser i landet. De har dessutom kontroll över hela säljledet, vilket minimerar risken för oförutsedda problem. Ricoh står även i framkant när det gäller innovation, och med det nya avtalet kan vi erbjuda våra kunder låga priser och starka villkor, säger Daniel Saldenius, partneransvarig hos Visma Advantage.

Printerlösningar från Ricoh för alla typer av kontor

Visma Advantage och Ricoh har tillsammans plockat fram tre olika paket med printerlösningar. Paketen innehåller multifunktionsprinters som är anpassade för det mindre, det mellanstora och det större kontoret. De konkurrenskraftiga priserna innefattar även full service och support för största möjliga driftsäkerhet. Med paketen får Vismas kunder 50 procents rabatt.

– Vi ser stora fördelar med Vismas tydliga och effektiva processer som gör att vi kan försörja ett stort antal nya anslutna kunder. Vi är stolta över att vi valdes som ny partner i hård konkurrens, säger Emil Rosén, försäljningschef i regionen för Ricoh.

De tre paketen från Ricoh är framtagna för att passa allt från det lilla till det stora kontoret.

Värstingmodellen MPC4504 skriver ut hela 45 sidor i minuten. Kostnaden per utskriven sida är endast 5 öre. För den med lite mindre muskelbehov finns även modellerna MPC2004 och MP301. Sammantaget finns det en  multifunktions-printer för alla smaker.

Prova 1 månad gratis!

Just nu har du möjlighet att testa avtalet på skrivare och över 50 andra färdigförhandlade inköpsavtal helt gratis i 1 månad. Passa på att köpa multifunktionsprinters av en topptillverkare till ett pris du aldrig hittar någon annanstans.

Ja, jag vill prova gratis!

Mest populära

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.

  • Det här innebär nya LAS för offentlig sektor

    Nyligen lade regeringen en proposition på en lagförändring rörande arbetsrätten, kallat nya LAS. Den nya lagen förväntas träda i kraft den 30 juni 2022 och börja tillämpas den 1 oktober 2022.