Tillbaka till huvudmeny

Svårslagna priser på skrivare från Ricoh

Nu får kunder hos Visma Advantage kraftigt rabatterade priser på printerlösningar. Tillsammans har Visma Advantage och Ricoh tagit fram tre konkurrenskraftiga lösningar med multifunktionsprinters anpassade för både det lilla och stora kontoret.

Tack vare vår samlade köpkraft kan vi presentera ett nytt starkt avtal på printerlösningar hos den ledande leverantören Ricoh.
Tack vare vår samlade köpkraft kan vi presentera ett nytt starkt avtal på printerlösningar hos den ledande leverantören Ricoh.

Visma har tecknat avtal med IT-företaget Ricoh. Avtalet ger kunder hos Visma Advantage kraftigt rabatterade priser på printerlösningar. Tillsammans har Visma Advantage och Ricoh tagit fram tre konkurrenskraftiga lösningar med multifunktionsprinters anpassade för både det lilla och stora kontoret.

Daniel Saldenius, leverantörsansvarig hos Visma Advantage.
Daniel Saldenius, leverantörsansvarig hos Visma Advantage.

– För oss var det viktigt att hitta en partner med hög närvaro över hela Sverige. Som servicepartner finns Ricoh representerade på 35 platser i landet. De har dessutom kontroll över hela säljledet, vilket minimerar risken för oförutsedda problem. Ricoh står även i framkant när det gäller innovation, och med det nya avtalet kan vi erbjuda våra kunder låga priser och starka villkor, säger Daniel Saldenius, partneransvarig hos Visma Advantage.

Printerlösningar från Ricoh för alla typer av kontor

Visma Advantage och Ricoh har tillsammans plockat fram tre olika paket med printerlösningar. Paketen innehåller multifunktionsprinters som är anpassade för det mindre, det mellanstora och det större kontoret. De konkurrenskraftiga priserna innefattar även full service och support för största möjliga driftsäkerhet. Med paketen får Vismas kunder 50 procents rabatt.

– Vi ser stora fördelar med Vismas tydliga och effektiva processer som gör att vi kan försörja ett stort antal nya anslutna kunder. Vi är stolta över att vi valdes som ny partner i hård konkurrens, säger Emil Rosén, försäljningschef i regionen för Ricoh.

De tre paketen från Ricoh är framtagna för att passa allt från det lilla till det stora kontoret.

Värstingmodellen MPC4504 skriver ut hela 45 sidor i minuten. Kostnaden per utskriven sida är endast 5 öre. För den med lite mindre muskelbehov finns även modellerna MPC2004 och MP301. Sammantaget finns det en  multifunktions-printer för alla smaker.

Prova 1 månad gratis!

Just nu har du möjlighet att testa avtalet på skrivare och över 50 andra färdigförhandlade inköpsavtal helt gratis i 1 månad. Passa på att köpa multifunktionsprinters av en topptillverkare till ett pris du aldrig hittar någon annanstans.

Ja, jag vill prova gratis!

Mest populära

 • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

  Bilpolicy – gratis mall till företaget

  Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.

 • Personalhandbok – gratis mall

  Personalhandbok – gratis mall för företag

  En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

 • Fler ansökningar blir digitala

  Med licensen digital ärendehantering blir processen kring ärenden helt automatiserad. Just nu utvecklas fler funktioner som kommer att ingå framöver.
  – Vi har fått många bra förslag från er kunder, som friskvård och att omvandla semesterdagar till pengar, säger Håkan Karlsson, produktmarknadschef för Personec P.