Tillbaka till huvudmeny

Låga priser direkt från lagerhyllan

Det senaste tillskottet till Visma Advantages inköpstjänst är en riktig stjärnvärvning. Nu handlar Vismas kunder prispressad hemelektronik hos NetOnNet. Lagerhyllan gör med andra ord mer än någonsin för Sveriges småföretagare.

Nu handlar Vismas kunder hemelektronik hos NetOnNet med ständig rea.
Nu handlar Vismas kunder hemelektronik hos NetOnNet med ständig rea.

Med ett brett sortiment och fria, snabba leveranser handlar du som VISMA-kund elektronik till riktigt låga priser på nätet.

– Med NetOnNet kan vi erbjuda våra kunder riktigt prispressad hemelektronik. Från en leverantör som är bland de billigaste på marknaden. Lägg till fri frakt direkt från lagerhyllan så har små och medelstora företag alla möjligheter att spara pengar med vårt senaste inköpsavtal, säger Daniel Saldenius, leverantörsansvarig på Visma Advantage.

”Med NetOnNet kan vi erbjuda våra kunder riktigt prispressad hemelektronik. Från en leverantör som är bland de billigaste på marknaden.” / Daniel Saldenius, leverantörsansvarig på Visma Advantage.

Inget tjafs! Extra låga priser direkt från lagerhyllan.
Inget tjafs! Extra låga priser direkt från lagerhyllan.

Via lagerhyllan – till småföretagare över hela Sverige

Att NetOnNet är en guldgruva för vassa priser vet de flesta med minsta teknikintresse. Receptet är enkelt: Kapa rejält i kostnaderna för exponering, hyra, onödig administration och personal. Kostnadsfördelarna kommer kunderna till godo i form av lägre priser på den senaste hemelektroniken.

Jämför priser med konkurrenterna

I NetOnNets webbshop kan besökaren enkelt jämföra priset på produkter med prisuppgifter från jämförelsesajten Prisjakt. Så att de aldrig betalar onödigt mycket. Smidigt va!

Lage(r) that life!

Ständig bra priser för kunder till Visma Advantage

Tillsammans har Visma och NetOnNet tagit fram ett rykande färskt avtal som pressar priserna ännu mer för Visma Advantages kunder. Via Vismas inköpsportal handlar de nu hemelektronik till lägsta möjliga pris. De har ständig bra priser på netonnet.se.

– Nu växlar vi upp vår B2B-satsning. Samarbetet med Visma Advantage ger oss möjlighet att leverera till massor av småföretagare. En viktig förutsättning när man säljer till mindre företag är att man som leverantör måste optimera såväl pris som kvalitet sju dagar i veckan. Vår kostnadseffektivitet i kombination med Vismas erfarenhet av målgruppen ger oss möjlighet till just detta, säger Fredrik Johansson, försäljningschef på NetOnNet B2B.

Lådor från NetOnNet: Snart på väg till småföretagare över hela Sverige.
Lådor från NetOnNet: Snart på väg till småföretagare över hela Sverige.

Testa vad lagerhyllan kan göra för dig och ditt företag

Sedan sammanslagningen av NetOnNet och Siba som inleddes under förra året finns det mer muskler och erfarenhet än någonsin i företaget. För alla små och medelstora företag som ännu inte testat vad lagerhyllan kan göra för dem är det hög tid att testa!

Prova digitala inköp under 1 månad gratis!

Just nu kan du prova vår tjänst och portal laddad med 60 starka inköpsavtal utan kostnad. Handla smartare hos DHL, OKQ8, Scandic, Lyreco, IKEA och många, många fler.

Ja, jag vill prova gratis!

Mest populära

 • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

  Bilpolicy – gratis mall till företaget

  Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.

 • Personalhandbok – gratis mall

  Personalhandbok – gratis mall för företag

  En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

 • Fler ansökningar blir digitala

  Med licensen digital ärendehantering blir processen kring ärenden helt automatiserad. Just nu utvecklas fler funktioner som kommer att ingå framöver.
  – Vi har fått många bra förslag från er kunder, som friskvård och att omvandla semesterdagar till pengar, säger Håkan Karlsson, produktmarknadschef för Personec P.