Tillbaka till huvudmeny

Smarta deals ger en bra start på dagen

Det finns inga gratis luncher – there’s no thing as a free lunch – brukar man säga. Alltid finns där en hake. Men när det kommer till frukostar finns inget sådant talesätt. Vi testar att äta frukost hos Preem.

Det finns inga gratis luncher – there’s no such thing as a free lunch – brukar man säga. Alltid finns där en hake. Men när det kommer till frukostar finns inget sådant talesätt. Det har vi tagit fasta på. Nu har du chans att vinna frukostkuponger för fem personer hos Preem.

Som medlem i Visma Köp Smart får du varje vecka en riktigt smart deal, unik för medlemmar i Visma Köp Smart. Det är gratis att vara med och varje onsdag dimper det ner ett erbjudande i din inbox som du kan välja att ta del av.

Förra veckan handlade erbjudandet om frukost på Preem. Vi har provat den och tycker den är väl värd en snabb registrering på Köp Smart. Vi har några frukostkuponger kvar som kan bli dina, ta del av erbjudandet genom att klicka på länken nedan.

Frukost som ger energi  
I frukostkupongen som Preem erbjuder ingår kaffe eller te och en god smörgås, vanligtvis med ost och skinka. Frukosten kan du enkelt ta med dig i handen om du har bråttom, men vi valde att avnjuta maten på plats i lugn och ro vid ett av de många caféborden.

Samtidigt som vi njöt av vårt utsökta KRAV-märkta kaffe såg vi ut över ett vackert Norr Mälarstrand. Efter en trevlig pratstund promenerade vi sedan mätta och belåtna till kontoret för att starta en ny arbetsdag – fyllda av energi.

Vill du också få en bra start på dagen?
Vill du bli hjälten på arbetsplatsen registrerar du dig på Visma Köp Smart idag. Att komma in till jobbet med fem frukostar gör dig till stjärnan för dagen.

Bjud dina vänner eller kollegor på en god frukost med Preems unika frukosterbjudande genom Visma.

Låt väl smaka!

Mest populära

  • Strax dax för semesterårsskifte

    I alla fall, för företag och organisationer med semesterår (1 april – 31 mars) är det strax dax, att göra ett semesterårsavslut. Det görs efter aprillönen, så att eventuella avvikelser och uttagna semesterdagar i mars, finns registrerade i lönesystemet.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.