Tillbaka till huvudmeny

Slipp bekymret med olika format på fakturor

Nu blir det enklare att integrera faktura, inkasso- och kravtjänster med Visma Affärslösningar. Först ut är en smart integration som gör att du slipper fundera på fakturaformat.

Amili (tidigare Financial Solutions) erbjuder en molnbaserad lösning för fakturering, påminnelser och inkasso.  Tack vare en integration mellan Amili och Visma Affärslösningar behöver du som är admin i ekonomisystemet inte bekymra dig om vilket fakturaformat dina kunder använder. 

– Fakturan skickas i ett generellt godkänt format där VAN-operatören, i det här fallet Amili, distribuerar den enligt dina kunders önskemål, säger Anna Axwik, produktmarknadschef för Visma Affärslösningar. 

Det är lätt att komma igång. Du anger bara vilka fakturatyper som skickas i det generella formatet till Amili. 

– Du gör en snabb inställning på din fakturagrupp, sen är du igång. Övriga typer går enligt befintligt format, förklarar Anna Axwik. 

Integrationen med Amili ger också en hint om utvecklingsplanerna framöver för Visma Affärslösningar, menar Anna Axwik. 

– Just den här funktionen är en integration med Amili, men på sikt ska det bli ett API som kan användas även för andra leverantörer. Jag har inget exakt datum men det är något vi jobbar med, säger hon. 

Mest populära

  • Personalhandbok – gratis mall

    Personalhandbok – gratis mall för företag

    En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

  • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

    Bilpolicy – gratis mall till företaget

    Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.