Tillbaka till huvudmeny

Så väljer du rätt fraktleverantör

Ibland kan det vara svårt att veta vilken fraktleverantör som uppfyller just dina önskemål och behov. Vi har gjort det lite lättare. Här har vi satt ihop en jämförelsematris som du kan använda när du är osäker på vilken leverantör du ska boka hos för att få det bästa priset. Du sparar både tid och pengar genom att du slipper jämföra leverantörer själv.

I vår inköpsportal erbjuder vi färdigförhandlade avtal med Bring (både på bud och paket/pall), DHL Express, DHL Freight och TNT, därför har vi valt att jämföra dessa leverantörer i våran matris. Vill du jämföra med andra aktörer, som till exempel Schenker eller UPS, kan du utgå ifrån vår matris och bara lägga till de leverantörer som du är intresserad av.

1508Svljerdurttfraktleverantr
Få rabatt på bud och frakt

Varje dag förhandlar vi inköpsavtal för ca 15 000 företag och vår samlade köpkraft gör att vi tillsammans får lika starka avtal som annars enbart större företag har möjlighet att förhandla. Som kund hos oss får du tillgång till avtal inom en mängd olika områden, bland annat bud och frakt.

Läs mer färdigförhandlade inköpsavtal inom bud & frakt

Mest populära

  • Nya belopp och procent – Lönefakta 2023

    Nytt år innebär nya belopp och procent för dig som arbetar med lön och ekonomi. Dags att bekanta sig med årets sammanställning från Skatteverket om du inte redan gjort det.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.