Tillbaka till huvudmeny

Så mycket sparade småföretagare med Visma Advantage

Vi är stolta över att kunna presentera vad våra kunder sparat genom våra inköpsavtal under 2015. Under året gjordes stora besparingar inom bland annat frakter, drivmedel, resor och kontorsmaterial. Här har vi valt ut några av våra mest populära avtal och gjort en beräkning på den genomsnittliga besparingen under 2015.

Nedan besparing är beräknad på ett mindre företag med 1-15 anställda.

Adecco: 3 900 kr för ekonomiassistent

DHL Express:
18 000 kr/år

DHL Freight:
8 300 kr/år

First Hotels:
229 kr/natt

Gerdmans:
2 696 kr/år

Hertz:
126 kr/dygn

Lasertryck:
1 607 kr/år

Lyreco:
7 100 kr/år
Misco: 4 200 kr/år

OKQ8: 1 494 kr/bil/år

Preem: 1 098 kr/bil/år

Procurator: 9 185 kr/år

Scandic: 196 kr/natt

Staples: 2 350 kr/år

TNT: 7 000 kr/år

 

Nyfiken på hur vi har räknat ut besparingen? Kika här »

Vill du också spara pengar med färdigförhandlade inköpsavtal?

Vi på Visma Advantage samförhandlar inköpsavtal för ca 15 000 företag och tillsammans får vi lika starka avtal som större företag. Detta gör att även du som har ett mindre företag kan göra stora besparingar, utan att behöva lägga tid på krångliga förhandlingar. Vi erbjuder inköpsavtal inom en mängd olika områden, bland annat frakt, drivmedel, resor och telefoni. Se vad du kan spara inom några av våra mest populära områden.

Se vad du kan spara

Mest populära

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.

  • Det här innebär nya LAS för offentlig sektor

    Nyligen lade regeringen en proposition på en lagförändring rörande arbetsrätten, kallat nya LAS. Den nya lagen förväntas träda i kraft den 30 juni 2022 och börja tillämpas den 1 oktober 2022.