Tillbaka till huvudmeny

Så får du ut max på digitala event

En fördel med digitala event är att alla kan vara med. Så du som jobbar i Agda PS, HR-plus, Personec P eller Medvind WFM – missa inte årets viktigaste event!

Stäng ner allt annat för att hålla fokus på digitala event
Stäng ner allt annat för att hålla fokus på digitala event

Pandemin till trots, kör vi vårt största digitala event någonsin 2-6 november. Community Live Online innebär fördelen att alla kan vara med. Så du som jobbar i Agda PS, HR-plus, Personec P eller Medvind WFM – missa inte årets viktigaste event!

Tips som maxar din upplevelse av digitala event som Community Live Online

#1

Vi vet alla hur det är att delta på ett digitalt event och samtidigt ha andra fönster öppna och höra plinget från mobilen. Avlägsna alla störande moment, för att ge föreläsaren fullt fokus och därmed få ut maximalt av varje pass.

#2

Digitalt nätverkande må stå sig slätt jämfört med handskakningar IRL, men låt oss bevisa att avståndet är mindre än vi trott. Ladda upp en bild, berätta vem du är och i vilket system du jobbar, så öppnar du för kontakt. Ta själv initiativ genom att skicka meddelanden till andra deltagare. 

#3

Inte bara kunder, utan även många från Visma hänger på Community Live. Passa på att dela dina tankar och ställa frågor, genom att haffa oss i farten. Du kan även ställa frågor till seminariehållarna på samma sätt. 

#4

När du ändå är igång och nätverkar, får du inte missa tisdagspasset kl 16, då stjärnsäljaren Philip Gozzi berättar hur du bygger ett starkt personligt varumärke på LinkedIn!

#5

På Community Live IRL lägger vi stor vikt vid att hålla humöret uppe med god mat och fika i pauserna. I år lämnar vi det ansvaret till dig! Se till att förbereda med det du tycker om, för att ge extra guldkant åt veckan. Det är du värd!

Community Live är vårt största digitala event någonsin

Ta gärna en bild och dela i sociala medier med hashtaggen #VismaCommunityLive2020, så kan vi ta del av varandras upplevelser på årets mest händelserika vecka.

Saknar du biljett? Läs mer/anmäl dig här!

Mest populära

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.

  • Det här innebär nya LAS för offentlig sektor

    Nyligen lade regeringen en proposition på en lagförändring rörande arbetsrätten, kallat nya LAS. Den nya lagen förväntas träda i kraft den 30 juni 2022 och börja tillämpas den 1 oktober 2022.