Tillbaka till huvudmeny

Optimizely utses till ledare i Gartner Magic Quadrant for Digital Experience Platforms 2022

Gartner Magic Quadrant for Digital Experience Platforms 2022 belyser trender på DXP-marknaden och bedömer leverantörernas styrkor och svagheter. 16 stycken leverantörer ingår i rapporten där Optimizely positioneras som ledare.

Gartner rapport 2022

Vad är Optimizely DXP?

Optimizely DXP (Digital Experience Platform) är en molnbaserad plattform byggd på Microsoft Azure som garanterar att webbplatsen håller en snabb hastighet, samt är robust och säker. Det är också en framtidssäker lösning som ständigt utvecklas för att säkerställa att den kontinuerligt erbjuder kunderna de bästa möjligheterna för att skapa exceptionella upplevelser för sina slutanvändare.

Rapporten: Gartner Magic Quadrant for Digital Experience Platforms 2022

Gartner Magic Quadrant for Digital Experience Platforms 2022 bedömer de 16 leverantörer som kategoriseras efter förmågan att genomföra och fullborda visioner och om de är Leader, Challenger, Visionary eller Niche Player. I rapporten kan du läsa om:

  • Varför Optimizely utnämns till ledare inom DXP
  • DXP-marknadstrender och råd för beslutsfattare
  • Styrkor och svagheter hos DXP-leverantörer

Ladda ner rapporten här

Fundera du på att flytta er webbplats till molnet?

Läs mer om fördelarna med att flytta webbplatsen till molnet och ta del av vår kostnadsfria guide som beskriver hur en flytt med Optimizely DXP går till steg för steg:

Mest populära

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.

  • Nya belopp och procent – Lönefakta 2023

    Nytt år innebär nya belopp och procent för dig som arbetar med lön och ekonomi. Dags att bekanta sig med årets sammanställning från Skatteverket om du inte redan gjort det.