Tillbaka till huvudmeny

Om Brahma och mobila lösningar för projekt

Apegroup arbetar med digitala strategier med “mobile first”-perspektiv. När de behövde en ny lösning för att hantera hela kedjan, från införsäljning av projekt till fakturering, var såklart mobilitet och plattformsoberoende önskemål.

Mobila lösningar för projekt. Bild: Freepik
Designed by Freepik

Brahma, guden som enligt den hinduiska tron skapade världen, avbildas med flera huvuden och, liksom flera andra hinduiska gudar, med flera armar.

Visst är vi väl lite så idag i vårt digitala användande och i vår relation till teknik. Vi har flera olika dialoger samtidigt och använder flera olika enheter och plattformar. Appar till exempel, jag och fler med mig har flera appar igång varje dag. En undersökning gjord 2015 visade att så mycket som 96% av de nordiska mobilanvändarna äger en smartphone och 62% av Sveriges befolkning anger att de dagligen använder internet i telefonen.

Detta beteende har vi med oss i vår yrkesroll, och flera arbetar i en organisation som kräver det – kundmöten, möten “på stan”, arbeta hemifrån, på olika plattformar…

Ett bolag som verkligen andas mobilt är Apegroup. De arbetar med digitala strategier med “mobile first”-perspektiv. När de behövde en ny lösning för att hantera hela kedjan, från införsäljning av projekt till fakturering, var såklart mobilitet och plattformsoberoende önskemål. Kraven var att de med den nya lösningen skulle kunna hantera tid och projekt, bokföring, redovisning och elektronisk fakturahantering.

Vi har lösningen för din bransch! Prova gratis.

Mest populära

  • Nya löner för 2023 är på plats – så här påverkas du

    Kommunal tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har nu fattat beslut om det sista avtalsåret. De är överens om hur mycket lönerna ska öka under 2023 och har fått till en kraftig ökning av avtalets lägstalön. Samtidigt skjuts förhandlingen om låglönesatsningen till nästa år.

  • Beräkna dygnsvila i realtid

    Från 1 oktober 2023 gäller nya regler kring vilotid för medarbetare i kommuner och regioner. Hur kan du möta de nya kraven på bästa sätt? Vi frågade Jerker Wall, produktmarknadsansvarig för schema- och bemanningssystemet Medvind WFM.