Tillbaka till huvudmeny

Om Brahma och mobila lösningar för projekt

Apegroup arbetar med digitala strategier med “mobile first”-perspektiv. När de behövde en ny lösning för att hantera hela kedjan, från införsäljning av projekt till fakturering, var såklart mobilitet och plattformsoberoende önskemål.

Mobila lösningar för projekt. Bild: Freepik
Designed by Freepik

Brahma, guden som enligt den hinduiska tron skapade världen, avbildas med flera huvuden och, liksom flera andra hinduiska gudar, med flera armar.

Visst är vi väl lite så idag i vårt digitala användande och i vår relation till teknik. Vi har flera olika dialoger samtidigt och använder flera olika enheter och plattformar. Appar till exempel, jag och fler med mig har flera appar igång varje dag. En undersökning gjord 2015 visade att så mycket som 96% av de nordiska mobilanvändarna äger en smartphone och 62% av Sveriges befolkning anger att de dagligen använder internet i telefonen.

Detta beteende har vi med oss i vår yrkesroll, och flera arbetar i en organisation som kräver det – kundmöten, möten “på stan”, arbeta hemifrån, på olika plattformar…

Ett bolag som verkligen andas mobilt är Apegroup. De arbetar med digitala strategier med “mobile first”-perspektiv. När de behövde en ny lösning för att hantera hela kedjan, från införsäljning av projekt till fakturering, var såklart mobilitet och plattformsoberoende önskemål. Kraven var att de med den nya lösningen skulle kunna hantera tid och projekt, bokföring, redovisning och elektronisk fakturahantering.

Vi har lösningen för din bransch! Prova gratis.

Mest populära

  • Julklapp, julbord eller julfest?

    Efter förra årets generösa möjlighet till arbetsgivarjulklapp är vi tillbaka i mer normala gåvovärden igen. Världen är orolig, klimatet hotat, elpriser som skjuter i höjden, stigande räntor och pengar som räcker till allt mindre. Vad får julklappen du ger dina anställda kosta i år och vilka är reglerna kring julbordet?

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Nya pensionsåldrar från 2023

    Från och med år 2023 gäller nya pensionsåldrar som styr när du tidigast kan ta ut din allmänna pension. Även garantipension, inkomstpensionstillägg och bostadstillägg omfattas av de nya reglerna.