Tillbaka till huvudmeny

Om Brahma och mobila lösningar för projekt

Apegroup arbetar med digitala strategier med “mobile first”-perspektiv. När de behövde en ny lösning för att hantera hela kedjan, från införsäljning av projekt till fakturering, var såklart mobilitet och plattformsoberoende önskemål.

Mobila lösningar för projekt. Bild: Freepik
Designed by Freepik

Brahma, guden som enligt den hinduiska tron skapade världen, avbildas med flera huvuden och, liksom flera andra hinduiska gudar, med flera armar.

Visst är vi väl lite så idag i vårt digitala användande och i vår relation till teknik. Vi har flera olika dialoger samtidigt och använder flera olika enheter och plattformar. Appar till exempel, jag och fler med mig har flera appar igång varje dag. En undersökning gjord 2015 visade att så mycket som 96% av de nordiska mobilanvändarna äger en smartphone och 62% av Sveriges befolkning anger att de dagligen använder internet i telefonen.

Detta beteende har vi med oss i vår yrkesroll, och flera arbetar i en organisation som kräver det – kundmöten, möten “på stan”, arbeta hemifrån, på olika plattformar…

Ett bolag som verkligen andas mobilt är Apegroup. De arbetar med digitala strategier med “mobile first”-perspektiv. När de behövde en ny lösning för att hantera hela kedjan, från införsäljning av projekt till fakturering, var såklart mobilitet och plattformsoberoende önskemål. Kraven var att de med den nya lösningen skulle kunna hantera tid och projekt, bokföring, redovisning och elektronisk fakturahantering.

Vi har lösningen för din bransch! Prova gratis.

Mest populära

 • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

  Bilpolicy – gratis mall till företaget

  Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.

 • Personalhandbok – gratis mall

  Personalhandbok – gratis mall för företag

  En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

 • Fler ansökningar blir digitala

  Med licensen digital ärendehantering blir processen kring ärenden helt automatiserad. Just nu utvecklas fler funktioner som kommer att ingå framöver.
  – Vi har fått många bra förslag från er kunder, som friskvård och att omvandla semesterdagar till pengar, säger Håkan Karlsson, produktmarknadschef för Personec P.