Tillbaka till huvudmeny

Nytt avtal inom paket och pall

Visma och Bring förstärker samarbetet vilket innebär att du nu får förmånliga priser på paket- och palltjänster inom Sverige.
Vårt nytecknade avtal med Bring ger dig möjlighet att skicka paket och pall med leverans redan nästa dag till stora delar av Sverige.

Visma och Bring förstärker samarbetet vilket innebär att du nu får förmånliga priser på paket- och palltjänster inom Sverige. Självklart har vi fortfarande kvar våra rabatter på cykel- och bilbud, inrikes och utrikes.

Vårt nytecknade avtal med Bring ger dig möjlighet att skicka paket och pall med leverans redan nästa dag till stora delar av Sverige.

Unik prisbild  utan krångliga tillägg
För att göra det så smidigt som möjligt när du ska använda tjänsten har vi förhandlat fram en unik prisbild där allt ingår, utan krångliga tillägg. En förmån som endast gäller för dig som är kund i någon av Visma Advantage inköpstjänster.

  • Skicka paket upp till 35 kg, pall upp till 750 kg.
  • Leverans dörr till dörr.
  • Unik prisbild utan krångliga tillägg

Mest populära

  • Nya löner för 2023 är på plats – så här påverkas du

    Kommunal tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har nu fattat beslut om det sista avtalsåret. De är överens om hur mycket lönerna ska öka under 2023 och har fått till en kraftig ökning av avtalets lägstalön. Samtidigt skjuts förhandlingen om låglönesatsningen till nästa år.

  • Beräkna dygnsvila i realtid

    Från 1 oktober 2023 gäller nya regler kring vilotid för medarbetare i kommuner och regioner. Hur kan du möta de nya kraven på bästa sätt? Vi frågade Jerker Wall, produktmarknadsansvarig för schema- och bemanningssystemet Medvind WFM.