Tillbaka till huvudmeny

Nu tar vi vårt ekonomisystem för stora bolag till molnet

Genom att bli helt webbaserat blir Visma Control en ännu starkare motor för stora företag och organisationer som vill modernisera sina ekonomiska processer.

Nu tar vi vårt ekonomisystem för stora bolag till molnet

Ett kraftfullt och funktionsrikt ekonomisystem tar nu klivet till molnet för alla kunder som tillkommer från och med nu. Med denna transformation är vi redo att hjälpa många fler stora företag och organisationer att modernisera sin ekonomihantering.

Vårt ekonomisystem Visma Control har länge varit ett populärt val för stora företag och organisationer inom exempelvis fastighetsbranschen, industri, bank och finans samt hälso- och sjukvård. Genom att fortsättningsvis erbjuda samma funktionalitet (och löpande uppdateringar) via molnet ser vi många nya möjligheter för fler att dra full nytta av de möjligheter tekniken erbjuder idag.

Helt webbaserat och ökad mobilitet

För alla implementeringar som sker från och med nu levereras Visma Control fullt ut som privat molntjänst, vilket gör systemet helt webbaserat. Och med det även avsevärt enklare att få på plats och för hela organisationen att komma igång med.

Utöver de uppenbara fördelar som kommer med en molntjänst såsom ökad mobilitet, att ingen installation eller hårdvara krävs samt att vi tar ett helhetsansvar för drift och underhåll öppnas med detta även nya möjligheter för verksamheter som vill modernisera sina ekonomiska processer.

Ett ekonomisystem i ständig förbättring

Precis som tidigare kommer Visma Control samt tillgängliga tilläggstjänster att fortsätta utvecklas i linje med kundernas behov och regleringar. Den stora skillnaden är att förbättringarna enklare och snabbare kan tas i bruk av våra kunder.

Några exempel på den senaste tidens förbättringar:

  • Tvåfaktorsautentisering vid betalningar
  • Förbättrad onlinehjälp
  • Ny tilläggstjänst för hantering av indirekta kostnader
  • Möjlighet att skapa egna arbetsflöden baserat på andra flöden
  • OCR-nummer i kundreskontran för förbättrad matchning vid kundinbetalningar

Full kontroll över alla delar av ekonomin i en verksamhet är en framgångsfaktor. Och att detta uppnås enklare i en molnmiljö genom automatisering och sömlös integration med andra system är i de flesta fall ett faktum.

Stora företag och organisationer – oavsett om ni övervägt Visma Control tidigare eller ej – ta gärna en titt på vårt ekonomisystem i dess nya kostym.

Vill du veta mer? Se våra webbinars!

Mest populära