Tillbaka till huvudmeny

Nu kan du ta del av Vismas nya rabattavtal med Bokus

Visma har nyligen tecknat avtal med Bokus, en av de största återförsäljarna av böcker på nätet med ett utbud av miljontals titlar. Avtalet innebär att Visma nu kan erbjuda små och medelstora företag att handla litteratur hos Bokus till förmånliga priser.

– Med Bokus i vår portfölj fortsätter vi att stärka vårt erbjudande med en namnkunnig och uppskattad leverantör. Våra kunder kommer ha möjlighet att stärka sin kompetensutveckling med bra rabatter på till exempel managementlitteratur samt att köpa uppskattade gåvor till sin personal, säger Rickard Lindqvist, leverantörsansvarig på Visma Advantage.

Förmånliga priser i webbshop
Visma Advantage samförhandlar i dag inköpsavtal för cirka 15 000 företag. Den samlade köpkraften gör det möjligt att förhandla fram ett starkt avtal med Bokus. Avtalet innebär att Vismas kunder får rabatt när de handlar i Bokus webbshop.

– Bokus har lång erfarenhet av att samarbeta med professionella inköpare inom både den offentliga och den privata sfären och vi valde Visma Advantage som vår nya partner för deras kunnighet kring smidiga inköpslösningar med förmånliga priser. Tillsammans kommer vi kunna ge ett starkt erbjudande till små och medelstora företag i landet, säger Henrik Smedenfors, Key Account Manager, Bokus.

Ett av många förmånliga avtal 
Förutom litteratur har Visma Advantage kunder tillgång till inköpsrabatter inom exempelvis frakter, drivmedel och kontorsmaterial.

Räkna ut vad du kan spara som kund hos Visma

Mest populära

  • Nya belopp och procent – Lönefakta 2023

    Nytt år innebär nya belopp och procent för dig som arbetar med lön och ekonomi. Dags att bekanta sig med årets sammanställning från Skatteverket om du inte redan gjort det.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.