Tillbaka till huvudmeny

Nu kan du ställa eKrav och få betalt

Det finns en uppfattning om att det är svårt att kräva in en obetald faktura. Framförallt för ett mindre företag. Och så kan det nog ha varit. Fram tills nu. Men nu lanseras eKrav, lösningen för små och medelstora företag som vill ha in sina pengar.

eKrav en ny mobillösning för inkasso perfekt för små och medelstora företag.
eKrav en ny mobillösning för inkasso perfekt för små och medelstora företag.

Att inte få betalt för sina tjänster eller produkter är naturligtvis förödande för vilken verksamhet som helst. Och att tjata in obetalda fakturor upplevs ofta obekvämt, jobbigt och en bra bit från kärnverksamheten. Det är ibland så motigt att man, helt enkelt, inte bryr sig om att kräva in en betalning. Man låter det vara och hoppas att pengarna någon gång dyker upp ändå. Känner du igen dig?

Det finns en uppfattning om att det är svårt och problematiskt med inkasso och att kräva in en obetald faktura. Framförallt för ett mindre företag. Och så kan det nog ha varit. Fram tills nu. Men nu lanseras eKrav, lösningen för små och medelstora företag som vill ha in sina pengar.

Det är enkelt. När du har en obetalt förfallen faktura loggar du in med ditt BankId, fotar av fakturan med mobilen eller iPad och lägger därmed upp ärendet i eKrav. Det är allt du behöver göra. När ärendet är registrerat skickar eKrav ut en påminnelse redan dagen efter. Rutinerna för att få in pengarna är noga beprövade.

Viktigt att komma ihåg är att det inte handlar om att skicka alla som inte betalar direkt till Kronofogden. Det handlar inte om att skrämma någon till betalning. Det handlar om att hjälpa till och se till så att alla fullföljer avtalet. Det blir så mycket bättre när alla får tid att fokusera på din kärnverksamhet. Ni på er och vi på vår.

Ladda hem appen här!

Mest populära