Tillbaka till huvudmeny

Nu får du låga priser hos Elgiganten med Visma

Visma har tecknat avtal med hemelektronikjätten Elgiganten. Avtalet ger kunder till Visma Advantage rabatter på produkter inom samtliga kategorier i kedjans sortiment. De förmånliga priserna gäller i alla Elgiganten-varuhus, i webbshoppen samt i Elgiganten Phone House-butiker runt om i landet.

Nyhet: Låga priser hos hemelektronikjätten Elgiganten.
Nyhet: Låga priser hos hemelektronikjätten Elgiganten.

Visma har tecknat avtal med hemelektronikjätten Elgiganten. Avtalet ger kunder till Visma Advantage rabatter på produkter inom samtliga kategorier i kedjans sortiment. De förmånliga priserna gäller i alla varuhus, i webbshoppen samt i Elgiganten Phone House-butiker runt om i landet.

– Sedan tidigare har vi haft ett framgångsrikt samarbete med Phone House. När de nyligen blev en del av Elgiganten såg vi stora möjligheter till ett samarbete med hela hemelektronikkedjan. Elgiganten har länge varit en eftertraktad leverantör bland våra kunder så det är väldigt roligt att avtalet nu är på plats, säger Daniel Saldenius, leverantörsansvarig på Visma Advantage.

Lägre priser i 161 varuhus och butiker

Det nya avtalet ger Vismas kunder lägre priser på all typ av hemelektronik i Elgigantens 78 varuhus, samt i de 83 Elgiganten Phone House-butikerna över hela Sverige. Samma rabatter gäller även i webbshoppen. Visma Advantages kunder kan också handla över telefon eller få en rådgivande säljare till arbetsplatsen för att se över elektronikbehovet. Produkter kan även testas i upp till 30 dagar utan krav på köp.

– Vi är väldigt stolta över att Visma Advantage har valt oss som leverantör. Det innebär en enorm möjlighet för oss att visa upp våra styrkor och fördelar som B2B-aktör för 15 000 företagskunder över hela Sverige. Det här företagsavtalet omfattar dessutom alla våra kanaler – från de mindre Phone House-butikerna till de större Elgigantenvaruhusen, internetbutiken och vår kundtjänst  säger Niclas Eriksson, vd på Elgiganten.

Det nya avtalet lanseras samma vecka som Black Friday, hemelektronikbranschens stora dag för riktiga deals, går av stapeln.

För Visma Advantages kunder innebär avtalet med Elgiganten:

Nu kan Visma Advantages kunder handla billigt i Elgigantens butiker och i webbshopen.
Nu kan Visma Advantages kunder handla billigt i Elgigantens butiker och i webbshopen.
  • Prisgaranti – 30 dagars prisgaranti mot andra svenska aktörer.
  • Testa först – Möjlighet att testa produkter i upp till 30 dagar utan köpkrav.
  • Rabatt i butik – Som kund är det bara att uppge företagsnamn för att handla i butik med rabatter.
  • På nätet – Med några knapptryck är kunderna igång och handlar med rabatt i webbshopen.
  • Egen kontaktperson – Oavsett företagets storlek får Visma Advantages kunder en egen kontaktperson på Elgiganten.

Prova 1 månad gratis!

Just nu har du möjlighet att testa avtalet med Elgiganten och över 50 andra färdigförhandlade inköpsavtal helt gratis i 1 månad.

Ja, jag vill prova gratis!

Mest populära