Tillbaka till huvudmeny

Nu får du även förmånliga avtal på tågresor

Tack vare vår samlade köpkraft har vi förhandlat fram avtal med MTR Express. Avtalet innebär att du som kund hos Visma Advantage nu får förmånliga priser på tågresor mellan Stockholm och Göteborg med MTR Express.

Vi är stolta över att kunna bredda vårt erbjudande av fördelaktiga inköpsavtal inom resor och att vi fått MTR Express som leverantör i inköpsportalen. Detta är ett helt nytt avtalsområde som vi hoppas ska ge stora fördelar till dig som kund.

Det nya avtalet innedär att du som kund hos Visma Advantage nu får förmånliga priser när du åker tåg med MTR Express mellan Stockholm-Göteborg. Rabatten gäller också till mellanliggande stationer; Herrljunga, Skövde och Södertälje Syd. Avtalet ger 8 % rabatt på FLEX-biljetter samt 10 % rabatt på på 1a klass PLUS biljetter.

Lanseringskampanj!

Blir du kund nu får du dessutom 25 % rabatt på 1a klass PLUS-biljetter fram till 18/8! Och just nu har du även möjlighet att testa våra 50 färdigförhandlade inköpsavtal helt gratis i 1 månad.

Ja, jag vill prova gratis!

Mest populära

  • Nya löner för 2023 är på plats – så här påverkas du

    Kommunal tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har nu fattat beslut om det sista avtalsåret. De är överens om hur mycket lönerna ska öka under 2023 och har fått till en kraftig ökning av avtalets lägstalön. Samtidigt skjuts förhandlingen om låglönesatsningen till nästa år.

  • Beräkna dygnsvila i realtid

    Från 1 oktober 2023 gäller nya regler kring vilotid för medarbetare i kommuner och regioner. Hur kan du möta de nya kraven på bästa sätt? Vi frågade Jerker Wall, produktmarknadsansvarig för schema- och bemanningssystemet Medvind WFM.