Tillbaka till huvudmeny

Nu får du även förmånliga avtal på tågresor

Tack vare vår samlade köpkraft har vi förhandlat fram avtal med MTR Express. Avtalet innebär att du som kund hos Visma Advantage nu får förmånliga priser på tågresor mellan Stockholm och Göteborg med MTR Express.

Vi är stolta över att kunna bredda vårt erbjudande av fördelaktiga inköpsavtal inom resor och att vi fått MTR Express som leverantör i inköpsportalen. Detta är ett helt nytt avtalsområde som vi hoppas ska ge stora fördelar till dig som kund.

Det nya avtalet innedär att du som kund hos Visma Advantage nu får förmånliga priser när du åker tåg med MTR Express mellan Stockholm-Göteborg. Rabatten gäller också till mellanliggande stationer; Herrljunga, Skövde och Södertälje Syd. Avtalet ger 8 % rabatt på FLEX-biljetter samt 10 % rabatt på på 1a klass PLUS biljetter.

Lanseringskampanj!

Blir du kund nu får du dessutom 25 % rabatt på 1a klass PLUS-biljetter fram till 18/8! Och just nu har du även möjlighet att testa våra 50 färdigförhandlade inköpsavtal helt gratis i 1 månad.

Ja, jag vill prova gratis!

Mest populära

  • Julklapp, julbord eller julfest?

    Efter förra årets generösa möjlighet till arbetsgivarjulklapp är vi tillbaka i mer normala gåvovärden igen. Världen är orolig, klimatet hotat, elpriser som skjuter i höjden, stigande räntor och pengar som räcker till allt mindre. Vad får julklappen du ger dina anställda kosta i år och vilka är reglerna kring julbordet?

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Nya pensionsåldrar från 2023

    Från och med år 2023 gäller nya pensionsåldrar som styr när du tidigast kan ta ut din allmänna pension. Även garantipension, inkomstpensionstillägg och bostadstillägg omfattas av de nya reglerna.