Tillbaka till huvudmeny

Nu får du även förmånliga avtal på tågresor

Tack vare vår samlade köpkraft har vi förhandlat fram avtal med MTR Express. Avtalet innebär att du som kund hos Visma Advantage nu får förmånliga priser på tågresor mellan Stockholm och Göteborg med MTR Express.

Vi är stolta över att kunna bredda vårt erbjudande av fördelaktiga inköpsavtal inom resor och att vi fått MTR Express som leverantör i inköpsportalen. Detta är ett helt nytt avtalsområde som vi hoppas ska ge stora fördelar till dig som kund.

Det nya avtalet innedär att du som kund hos Visma Advantage nu får förmånliga priser när du åker tåg med MTR Express mellan Stockholm-Göteborg. Rabatten gäller också till mellanliggande stationer; Herrljunga, Skövde och Södertälje Syd. Avtalet ger 8 % rabatt på FLEX-biljetter samt 10 % rabatt på på 1a klass PLUS biljetter.

Lanseringskampanj!

Blir du kund nu får du dessutom 25 % rabatt på 1a klass PLUS-biljetter fram till 18/8! Och just nu har du även möjlighet att testa våra 50 färdigförhandlade inköpsavtal helt gratis i 1 månad.

Ja, jag vill prova gratis!

Mest populära

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda?