Tillbaka till huvudmeny

Nu får du ännu högre rabatter på drivmedel

Att köra bil är dyrt, men det blir mycket billigare med våra avtal på drivmedel. Vi har kunnat erbjuda förmånliga rabatter på drivmedel från Preem i flera år, men tack vare vår samlade köpkraft och starka tillväxt har vi nu kunnat förhandla fram ännu starkare rabatter.

Att köra bil är dyrt, men det blir mycket billigare med våra avtal på drivmedel. Vi har kunnat erbjuda förmånliga rabatter på drivmedel från Preem i flera år, men tack vare vår samlade köpkraft och starka tillväxt har vi nu kunnat förhandla ännu starkare rabatter. 

Som kund hos Visma Advantage får du färdigförhandlade rabatter på bland annat drivmedel som bensin, etanol och diesel hos Preem. Och inte nog med det, du får också en riktigt bra deal på biltvätt, fordonsgas och andra tillbehör. Vårt nya avtal hos Preem ger dig följande fördelar:

DrivmedelDin rabatt/lSkillnad från tidigare
Bensin40 öre rabatt/l+ 1 öre rabatt/l
Biltvätt, smörjmedel och förbrukningsartiklar15 %Ingen förändring
Diesel64 öre rabatt/l+ 3 öre rabatt/l
Etanol40 öre rabatt/l+ 3 öre rabatt/l
Fordonsgas20 öre rabatt/lIngen förändring

De nya rabatterna börjar gälla 1a september.

Prova färdigförhandlade avtal på drivmedel

Vill du ta del av de nya högre rabatterna? Vi samförhandlar inköpsavtal för 15 000 företag och tillsammans kan vi få riktigt starka avtal. Drivmedel är ett av våra mest populära avtalsområden och vi erbjuder förmånliga priser hos både Preem och OKQ8. Just nu kan du dessutom prova våra avtal helt kostnadsfritt i 1 månad.

Ja, jag vill prova 1 månad gratis!

Mest populära

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda?