Tillbaka till huvudmeny

Nu får du ännu högre rabatter på drivmedel

Att köra bil är dyrt, men det blir mycket billigare med våra avtal på drivmedel. Vi har kunnat erbjuda förmånliga rabatter på drivmedel från Preem i flera år, men tack vare vår samlade köpkraft och starka tillväxt har vi nu kunnat förhandla fram ännu starkare rabatter.

Att köra bil är dyrt, men det blir mycket billigare med våra avtal på drivmedel. Vi har kunnat erbjuda förmånliga rabatter på drivmedel från Preem i flera år, men tack vare vår samlade köpkraft och starka tillväxt har vi nu kunnat förhandla ännu starkare rabatter. 

Som kund hos Visma Advantage får du färdigförhandlade rabatter på bland annat drivmedel som bensin, etanol och diesel hos Preem. Och inte nog med det, du får också en riktigt bra deal på biltvätt, fordonsgas och andra tillbehör. Vårt nya avtal hos Preem ger dig följande fördelar:

DrivmedelDin rabatt/lSkillnad från tidigare
Bensin40 öre rabatt/l+ 1 öre rabatt/l
Biltvätt, smörjmedel och förbrukningsartiklar15 %Ingen förändring
Diesel64 öre rabatt/l+ 3 öre rabatt/l
Etanol40 öre rabatt/l+ 3 öre rabatt/l
Fordonsgas20 öre rabatt/lIngen förändring

De nya rabatterna börjar gälla 1a september.

Prova färdigförhandlade avtal på drivmedel

Vill du ta del av de nya högre rabatterna? Vi samförhandlar inköpsavtal för 15 000 företag och tillsammans kan vi få riktigt starka avtal. Drivmedel är ett av våra mest populära avtalsområden och vi erbjuder förmånliga priser hos både Preem och OKQ8. Just nu kan du dessutom prova våra avtal helt kostnadsfritt i 1 månad.

Ja, jag vill prova 1 månad gratis!

Mest populära

  • Julklapp, julbord eller julfest?

    Efter förra årets generösa möjlighet till arbetsgivarjulklapp är vi tillbaka i mer normala gåvovärden igen. Världen är orolig, klimatet hotat, elpriser som skjuter i höjden, stigande räntor och pengar som räcker till allt mindre. Vad får julklappen du ger dina anställda kosta i år och vilka är reglerna kring julbordet?

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Nya pensionsåldrar från 2023

    Från och med år 2023 gäller nya pensionsåldrar som styr när du tidigast kan ta ut din allmänna pension. Även garantipension, inkomstpensionstillägg och bostadstillägg omfattas av de nya reglerna.