Tillbaka till huvudmeny

Nu får du ännu högre rabatter på drivmedel

Att köra bil är dyrt, men det blir mycket billigare med våra avtal på drivmedel. Vi har kunnat erbjuda förmånliga rabatter på drivmedel från Preem i flera år, men tack vare vår samlade köpkraft och starka tillväxt har vi nu kunnat förhandla fram ännu starkare rabatter.

Att köra bil är dyrt, men det blir mycket billigare med våra avtal på drivmedel. Vi har kunnat erbjuda förmånliga rabatter på drivmedel från Preem i flera år, men tack vare vår samlade köpkraft och starka tillväxt har vi nu kunnat förhandla ännu starkare rabatter. 

Som kund hos Visma Advantage får du färdigförhandlade rabatter på bland annat drivmedel som bensin, etanol och diesel hos Preem. Och inte nog med det, du får också en riktigt bra deal på biltvätt, fordonsgas och andra tillbehör. Vårt nya avtal hos Preem ger dig följande fördelar:

DrivmedelDin rabatt/lSkillnad från tidigare
Bensin40 öre rabatt/l+ 1 öre rabatt/l
Biltvätt, smörjmedel och förbrukningsartiklar15 %Ingen förändring
Diesel64 öre rabatt/l+ 3 öre rabatt/l
Etanol40 öre rabatt/l+ 3 öre rabatt/l
Fordonsgas20 öre rabatt/lIngen förändring

De nya rabatterna börjar gälla 1a september.

Prova färdigförhandlade avtal på drivmedel

Vill du ta del av de nya högre rabatterna? Vi samförhandlar inköpsavtal för 15 000 företag och tillsammans kan vi få riktigt starka avtal. Drivmedel är ett av våra mest populära avtalsområden och vi erbjuder förmånliga priser hos både Preem och OKQ8. Just nu kan du dessutom prova våra avtal helt kostnadsfritt i 1 månad.

Ja, jag vill prova 1 månad gratis!

Mest populära

  • Strax dax för semesterårsskifte

    I alla fall, för företag och organisationer med semesterår (1 april – 31 mars) är det strax dax, att göra ett semesterårsavslut. Det görs efter aprillönen, så att eventuella avvikelser och uttagna semesterdagar i mars, finns registrerade i lönesystemet.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.