Tillbaka till huvudmeny

Nu blir vikariebokningen ännu lättare

Mer automation, ett lättnavigerat gränssnitt och stöd för central bemanningshantering. Nya Vikariebokningen i Medvind WFM är snart här, och den ger en hint om hur hela systemet kommer att utvecklas framöver. Här är några av fördelarna med den uppdaterade Vikariebokningen:

Webbaserad tillgänglighet

Du får Vikariebokningen tillgänglig direkt via webbläsaren. Det betyder att du enkelt kan hantera vikarier – var och när du vill.

Effektiviserad vikariehantering

Vikariebokningen stödjer ett beställare-utförare-scenario, vilket innebär att ni kan göra beställningar till en central enhet som tar emot era behov och matchar rätt. Det blir mycket enklare att koppla rätt vikarie till rätt plats.

Lättnavigerat gränssnitt

Ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt underlättar vikariehanteringen och ger snabb överblick.

Ökad flexibilitet

Du får full kontroll över hanteringen av vikariebehoven i verksamheten, och en smidig täckning av sjukdom, semester och andra frånvaroorsaker samt vakanta pass.

Ny funktionalitet

Ny funktionalitet förbättrar arbetsflödet och ökar effektiviteten. Du kan till exempel ha fler sökkriterier än tidigare och få ett snabbare och mer träffsäkert resultat. Du kommer att kunna  automatisera samtliga processer i bemanning och schemaläggning. Vi passar också på att utveckla en robot som jobbar med vikariehanteringen när du inte jobbar eller som assisterar dig under din arbetstid.

Framtidssäker utveckling

Vi satsar på kontinuerlig utveckling och planerad uppföljning för att säkerställa att vikariebokningen fortsätter att möta dina behov.