Tillbaka till huvudmeny

Några veckor in i projekt Ylläs-Levi

Jonna Holmberg fortsätter sin berättelse om sin resa mot det 60 km Visma Ski Classic-loppet Ylläs-Levi i Finland. ”Jag lever med en konstant träningsvärk i axlar och armar, men jag antar att det är så det ska vara.”

Nu har jag följt Ojalas träningsprogram i tre veckor med mycket fokus på överkroppsstyrka i kombination med skidpass samt längre löp- och crosstrainerpass. Jag lever med en konstant träningsvärk i axlar och armar, men jag antar att det är så det ska vara.

Försöker få till ett par skidpass i veckan, där Gärdet i Stockholm har blivit min hemmaarena. Ojalas tips om teknik ekar i huvudet och känslan är att utvecklingen går framåt – även om farten inte är något att skryta över. Senast imorse innan jobbet, spenderade jag en timme på Gärdet och även om snön hade frusit på under natten och spåren inte var de bästa – så är det svårt att inte motivera och orka sig igenom de 10 varven när himlen såg ut såhär..

/Jonna

Mest populära