Tillbaka till huvudmeny

Möt våra svenska Ylläs-Levi deltagare!

Sex oerfarna skidåkare från Visma i Sverige, Norge  och Finland har antagit utmaningen att genomföra det sista långdistansloppet i Visma Ski Classics 2019, 67 km mellan Ylläs till Levi i Finland. Från januari får vi nu möjlighet att följa dem på sin resan mot att bli långdistansskidåkare. Nedan presenteras våra svenska hjältar!

Sex oerfarna skidåkare från Visma i Sverige, Norge  och Finland har antagit utmaningen att genomföra det sista långdistansloppet i Visma Ski Classics 2019, 67 km mellan Ylläs till Levi i Finland. Från januari får vi nu möjlighet att följa dem på sin resan mot att bli långdistansskidåkare. Nedan presenteras våra svenska hjältar!

Patricio Beck 

Roll i Visma:
Technical Support Manager, Visma Movenium 

Vad är din tidigare erfarenhet av längdskidåkning?

Jag växte upp i Täby norr om Stockholm och bodde nära ett längdskidspår så jag hade fördelen att kunna ta mig ut och åka skidor vilket jag verkligen gillade! På senare år har det inte blivit lika mycket av längdskidåkningen och inga långa distanser, men jag ser fram emot att ta upp det nu!

Varför ansökte du om en plats till Ylläs-Levi?

Tidigare i år klev jag utanför min comfort zone och köpte en startplats till Vasaloppet. Jag fick efter det veta om projekt Ylläs Levi och tänkte, varför inte när jag ändå gör satsningen för Vasan. Jag har också sen jag började på Visma beundrat den kultur kring Visma Ski Classics som råder. Att få vara en del av det genom Ylläs-Levi och samtidigt  utveckla min fysiska förmåga och tekniken kring längdskidåkning för att klara dessa lopp kändes självklart. Att jag får göra det här tillsammans med en rutinerad skidcoach och motiverade kollegor känns helt fantastiskt.

Vad är dina förväntningar på projektet?

Jag ser verkligen fram emot det här äventyret! Jag hoppas samla på mig kunskaper som kommer att utveckla mig både fysiskt och tekniskt när det kommer till längdskidåkning. Jag ser också fram emot att bli pushad till min yttersta gräns av vår coach för att kunna utvecklas till nästa nivå.

Mitt motto

Never let good enough be enough!

Monica Eriksson 

Roll i Visma:
Application Consultant WFM, Visma Enterprise 

Vad är din tidigare erfarenhet av längdskidåkning?

Jag har nästan ingen erfarenhet av längdskidåkning i vuxen ålder förutom att jag föregående år åkte några mil ute på åkern där jag bor.

Varför sökte du till projekt Ylläs-Levi?

Jag läste om utmaningen och tyckte att det vore roligt att få möjligheten att dels utvecklas inom skidåkning men också se var mina gränser går. Att det är en utmaning jag får göra med andra kollegor där vi kommer kämpa och peppa varandra och förhoppningsvis inspirera andra att också komma igång känns otroligt roligt.

Vad är dina förväntningar på projektet?

Jag förväntar mig att få uppleva många roliga stunder, många timmar av hårt arbete och en del tvivel längs vägen. Men framförallt ser jag fram emot ett stort äventyr tillsammans med nya vänner i Visma-teamet den 13 april i Ylläs-levi!

Mitt motto

Visualisera ditt mål och gör vad som krävs för att nå dit!

Missa inte att följa Monica och Patricios resa under #projectyllaslevi på Instagram!

Mest populära