Tillbaka till huvudmeny

Mobilabonnemang för småföretag

Billiga mobilabonnemang för småföretag lyste länge med sin frånvaro. Sedan tände hallon Företag ljuset.

Du sticker inte precis ut hakan om du påstår att småföretag ofta har andra behov än stora företag och koncerner. Men billiga mobilabonnemang, med fokus på det mindre företagets prioriteringar, lyste länge med sin frånvaro. Sedan tände hallon Företag ljuset.

Det är 2018 när hallon bestämmer sig för att förändra både marknaden och kundupplevelsen för små och medelstora företag. Fram till nu har det varit svårt att hitta rimliga mobilabonnemang, anpassade till små och medelstora företags behov. Det är på många sätt en jakt efter vind: Köp det stora paketet! Välj samma lösning som koncern x eller storföretag y! Kräv inga anpassningar! 

Men en tjänst bör paketeras med målgruppens behov i centrum – på samma sätt som ett hus byggs från grunden. Så om målet är att skapa billiga mobilabonnemang för småföretag finns det många fördelar med att skära bort det som i första hand fyller en funktion för stora företag. Bygga inifrån och ut. Rikta fokus mot det som verkligen efterfrågas av målgruppen

Eller putta ut det krångliga och peta in det enkla.

För att få ännu lägre pris hos hallon behöver du ha tillgång till Vismas inköpstjänst. Klicka nedan så får du  testa tjänsten utan kostnad i 30 dagar. Gott om tid att bland annat fixa billiga mobilabonnemang.

Prova gratis i 30 dagar

Billigare mobilabonnemang hos Hallon genom Visma

Verkliga behov

Företagsabonnemangen från hallon, som du nu hittar i Vismas inköpsportal, finns i fyra olika nivåer. Som alla tål att jämföras med privatabonnemang. 

Det finns inga aktiveringsavgifter, inga startavgifter, inga bindningstider. Inte heller existerar några uppsägningstider. Däremot kan du spara upp till 100 GB oanvänd surf till nästkommande månader. Och fria samtal samt sms ingår alltid i abonnemangen.

“Riktigt bra mobilabonnemang för småföretag behöver inte kosta mer än vad de gör till privatpersoner. För det är precis samma mobilnät som surfen och samtalen går i”

Saul Amram, Head of hallon

Hallon och Visma Advantage

Som kund hos Visma Advantage är du van att tänka i kategorier. Hela vår inköpsportal är indelad i just kategorier, som tar hänsyn till hur olika inköpsområden anknyter till varandra. Allt för att göra det enkelt och smidigt att administrera inköpen till ditt företag. Vi ser den totala kostnadsmassan i ett företag lite som en stor tårta, där varje kostnadsområde går att dela upp i tårtbitar.

“Vi har anpassat hallons populära privatabonnemang till småföretagarens behov och önskemål. Priserna är låga och du kan bland mycket annat själv välja precis lagom mycket surf”

Saul Amram, Head of hallon

Det finns flera fördelar med att dela upp kostnaderna i just mindre delar. Den kanske viktigaste: en enskild kostnadspost, separerad från den stora kostnadsbilden, är ofta lättare att analysera än en stor. Du kan exempelvis relativt enkelt ställa ditt företags kostnader för mobiltelefoni mot jämförbara företags motsvarande. Medan det är långt mycket mer komplicerat att göra samma jämförelse för alla kostnader ett företag har under ett verksamhetsår.

Klicka på den HÄR länken för att få en överblick av vad hallon kan erbjuda. Kom ihåg att du som Visma-kund kan addera ytterligare rabatt till de prisuppgifter du ser på jämförelsesidan.

Här hittar du mobilabonnemang för småföretag

Du hittar avtalet med hallon under IT & Mobil i Vismas inköpsportal. Du kan testa hela inköpstjänsten utan kostnad i 30 dagar. Och du har en hel kundservice, specialiserad på inköp för småföretag och utsedd till Sveriges bästa vid flera tillfällen, som väntar på att hjälpa dig att sänka dina inköpskostnader.

Billig surf på jobbet med Vismarabatt
För att få ännu lägre pris hos hallon behöver du ha tillgång till Vismas inköpstjänst. Klicka nedan så får du testa tjänsten utan kostnad i 30 dagar. Gott om tid att bland annat fixa billiga mobilabonnemang.

Prova gratis i 30 dagar

Mest populära

  • Personalhandbok – gratis mall

    Personalhandbok – gratis mall för företag

    En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

  • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

    Bilpolicy – gratis mall till företaget

    Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.