Lyckas med ditt företag – gör det enkelt!

Har du startat företag nyligen? Kul, och du är inte ensam. Varje år startas fler än 70 000 företag i Sverige. Alla har en idé, vision och ambition med sin verksamhet. Väldigt få startar företag för att de tycker att det är kul med administration.

Vi hoppas verkligen att du är en av dem som överlever de tre första åren. Var tredje företag gör det nämligen inte, enligt statistiken. En av bovarna i dramat är att mängden administrativa uppgifter är betydligt större än väntat. Dessutom är det svårt att vara insatt i alla de lagar och regler som man måste ha koll på när man äger och driver en verksamhet.

En av de viktigaste sakerna som du som företagare kan göra är att ta en ordentlig funderare på vad du egentligen vill ägna dina arbetsdagar åt. Låt till exempel någon annan ta hand om sådant som du själv inte är bra på och få mer tid till det du kan och brinner för. Ja, det var ju faktiskt därför du startade ditt företag.

Visma SmartAccounting är kompletta och flexibla redovisningstjänster på nätet. Du väljer hur mycket du vill göra själv och hur mycket du vill ha hjälp med.

Med kompetent hjälp och bra system får du snabbt en fullständig överblick av ditt företags ekonomi och därmed total kontroll på ditt företag. Det är lika enkelt från PC och mobil som surfplatta. Är du bara uppkopplad på nätet, har du alltid kontroll på ditt företag. SmartAccounting förenklar din vardag.

Du kan välja mellan tre paket av Visma SmartAccounting. Du får bra vägledning och tryggt stöd vilket paket du än väljer. Vilket alternativ du väljer beror på hur mycket du vill göra dig själv och hur mycket du vill att din redovisningskonsult ska göra. Kanske du bara står för fakturering? Kanske vill du att någon annan tar ansvar för att räkenskaperna är korrekta?

Det är de här paketen som ger dig den kompetens och den frihet du behöver:

Gör det själv
I detta paket gör du allt själv men får stöd/support av en redovisningskonsult online per timme eller enligt ett fast abonnemang.
Läs mer om Gör det själv
Enkel
Med denna lösning använder du våra program för fakturering själv. Din konsult sköter bokföring, avstämningar och färdigställer månadsbokslut som finns tillgängligt online.
Läs mer om Enkel-paket

Komplett
Väljer du Komplett tar vi ett helhetsansvar för din bokföring. Du får samma kvalitet på tjänsten som hos en traditionell redovisningsbyrå. Din online redovisningskonsult ger dig trygghet och kompetens.
Läs mer om Komplett

Vilket paket du än väljer så slipper du investera i programvaror. Du behöver inte bekymra dig för om du har senaste virusskyddet eller om du har allt på backupen. Allt detta får du automatiskt på köpet i våra tjänster. Gör dig själv och ditt företag en tjänst. Gör det du är bra på. Gör det enkelt. Låt oss ta hand om ditt företags ekonomi.

Läs mer om SmartAccounting

0