Tillbaka till huvudmeny

Lyckas med ditt företag – gör det enkelt!

Det ekonomiska administrationen i ett företag kan vara en stor tidstjuv om man inte har bra koll på hur det fungerar. Ta en ordentlig funderare på vad du egentligen vill ägna dina arbetsdagar åt. Du hade en idé och en vision när du startade, se till så att du har tid att fortsätta utvecklas.

SmartAccounting Bokföring Online till fasta låga priser

Har du startat företag nyligen? Kul, och du är inte ensam. Varje år startas fler än 70 000 företag i Sverige. Alla har en idé, vision och ambition med sin verksamhet. Väldigt få startar företag för att de tycker att det är kul med administration.

Vi hoppas verkligen att du är en av dem som överlever de tre första åren. Var tredje företag gör det nämligen inte, enligt statistiken. En av bovarna i dramat är att mängden administrativa uppgifter är betydligt större än väntat. Dessutom är det svårt att vara insatt i alla de lagar och regler som man måste ha koll på när man äger och driver en verksamhet.

En av de viktigaste sakerna som du som företagare kan göra är att ta en ordentlig funderare på vad du egentligen vill ägna dina arbetsdagar åt. Låt till exempel någon annan ta hand om sådant som du själv inte är bra på och få mer tid till det du kan och brinner för. Ja, det var ju faktiskt därför du startade ditt företag.

Visma SmartAccounting är kompletta och flexibla redovisningstjänster på nätet. Du väljer hur mycket du vill göra själv och hur mycket du vill ha hjälp med.

Med kompetent hjälp och bra system får du snabbt en fullständig överblick av ditt företags ekonomi och därmed total kontroll på ditt företag. Det är lika enkelt från PC och mobil som surfplatta. Är du bara uppkopplad på nätet, har du alltid kontroll på ditt företag. SmartAccounting förenklar din vardag.

Du kan välja mellan tre paket av Visma SmartAccounting. Du får bra vägledning och tryggt stöd vilket paket du än väljer. Vilket alternativ du väljer beror på hur mycket du vill göra dig själv och hur mycket du vill att din redovisningskonsult ska göra. Kanske du bara står för fakturering? Kanske vill du att någon annan tar ansvar för att räkenskaperna är korrekta?

Läs mer om SmartAccounting

Mest populära

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.

  • Nya belopp och procent – Lönefakta 2023

    Nytt år innebär nya belopp och procent för dig som arbetar med lön och ekonomi. Dags att bekanta sig med årets sammanställning från Skatteverket om du inte redan gjort det.