Tillbaka till huvudmeny

Lär känna våra svenska Management Trainees!

Under hösten har nio ambitiösa Management Traineer börjat på vårt management trainee-program. Under ett intensivt och spännande år kommer de att få projektleda fem affärskritiska projekt runt om i  koncernen. Här får du möjlighet att lära känna våra svenska Management Trainees Anna och Rebecca och läsa om hur de upplevt sin första tid på Visma.

Under hösten har nio ambitiösa Management Traineer börjat på vårt management trainee-program. Under ett intensivt och spännande år kommer de att få projektleda fem affärskritiska projekt runt om i  koncernen. Här får du möjlighet att lära känna våra svenska Management Trainees Anna och Rebecca och läsa om hur de upplevt sin första tid på Visma.

Anna Normark 

Utbildningsbakgrund

Master of Science in Information Technology Engineering från Uppsala Universitet

Vad handlade ditt första projekt om?

Under mitt första projekt fokuserade jag på customer experience (CX). CX används över hela Visma och mitt uppdrag var att testa nya verktyg som kan användas i språk behandling för att hantera feedback från våra kunder. Förutom att prova nya verktyg arbetade jag även med att kartlägga användningen av feedback-data i olika delar av Visma. Mitt mål var att skapa en dashboard med bättre data för att underlätta arbetet för kollegor som nu manuellt slipper kategorisera feedback för att slutligen kunna skicka det till rätt person.

Hur är det att arbeta på Visma?

I min roll jobbar jag både med ny teknik och att driva egna projekt vilket gör att jag får lära mig något nytt i stort sett varje dag. Förutom det rent arbetsmässigt är också det sociala viktigt, något jag trivs bra med på Visma. Gemensamma luncher och fikaraster bidrar inte bara till en trevlig stämning utan öppnar också upp möjligheten för nya kontakter.

Kan du berätta något roligt om dig själv som särskiljer dig från de andra Management Traineerna?

Jag har ett stort intresse för dans, ett intresse jag hållit på med sen jag var sex år gammal!

Rebecca Oskarsson 

Utbildningsbakgrund

Master of Science in Information Technology Engineering från Uppsala Universitet

Vad handlade ditt första projekt om?

Mitt första projekt handlade om att automatisera incidenthanteringsprocessen för Visma Product Unit. Det innefattade att samla och strukturera data från påträffade incidenter i några av Vismas molnbaserade tjänster, och integrera nya funktionaliteter i det verktyg som används i incidentprocessen. Jag fick i projektet programmera en hel del, mest i backend och lära mig underhållsarbetet för Vismas program. Mina kollegor som är slutanvändare av mitt arbete var under vägen väldigt engagerade i mitt projekt vilket var roligt, och jag kan nu se att det jag gjort verkligen gör skillnad i deras vardagliga arbete.

Hur är det att arbeta på Visma?

Att jobba på Visma är att bry sig om sin work-life-balance. Visma vet att du kommer att prestera bättre om du får tid till att återhämta dig varför det inte finns någon förväntan att arbeta övertid, utan förväntan ligger i att göra ett bra arbete.  Det är något jag verkligen uppskattar!

Kan du berätta något roligt om dig själv som särskiljer dig från de andra Management Traineeerna?

Det som skiljer mig från de andra Management Traineerna skulle jag säga är min stora passion för hästar! När jag inte jobbar hittar man mig nästan jämt (läs alltid) i stallet med mina två islandshästar.

Här kan du läsa mer om våra andra nordiska trainner!

Mest populära

  • Personalhandbok – gratis mall

    Personalhandbok – gratis mall för företag

    En bra personalhandbok ger medarbetare stenkoll på rutiner, plikter och rättigheter. Här samlas info om företagskultur, arbetstider och semester. Med vår nya mall har ni snart en uppdaterad personalhandbok på plats.

  • Gratis mall till bilpolicy för tjänstebil

    Bilpolicy – gratis mall till företaget

    Med en tjänstebilspolicy undviker företaget missförstånd med sina anställda. Där kan bland annat kostnader och miljöaspekter regleras på ett smidigt sätt. Ladda ner vår kostnadsfria mall och slipp onödiga problem.