Tillbaka till huvudmeny

Kunder hos Visma Advantage får tillgång till Loopia i inköpsportalen

Nu får kunder hos Visma Advantage tillgång till Loopias erbjudande direkt i inköpsportalen. Hos Loopia kan företag enkelt skapa en webbsida eller en webbutik genom Loopias verktyg, och genom Visma Advantage får de dessutom rabatt på deras olika webbhotellspaket.

– Vi och Loopia har samma syn kring effektiviseringar och förenklingar för småföretagare och Loopia har förmågan att leverera en enkel lösning på ett område som ofta kan vara tekniskt komplicerat. De kommer matcha upp efterfrågan från våra kunder på just det här området, säger Henrik Salwén, vd på Visma Advantage.

­– Vi ser samarbetet med Visma Advantage som en viktig kanal för oss att nå en mycket relevant kundgrupp. Vi brinner för att göra små- och medelstora företag medvetna om vikten av att synas på Internet. Vi har arbetat hårt med att ta fram lösningar som gör att det inte krävs några förkunskaper för komma igång med hemsida, webbutik och e-post, säger Jimmie Eriksson, vd på Loopia.

Rabatt på webbhotell
Visma Advantage samförhandlar inköpsavtal för en stor mängd företag vilket gör det möjligt att förhandla fram ett starkt avtal med Loopia. Hos Loopia kan småföretagare registrera domännamn, skapa sin hemsida eller sin webbshop snabbt och enkelt. Via avtalet får samtliga kunder hos Visma Advantage rabatt på de olika webbhotellspaket som Loopia erbjuder.

– Då vi arbetar för samma kundgrupp känns det extra roligt att kunna ge alla Visma Advantage-kunder rabatt och slopad startavgift på Sveriges största webbhotell. Dessutom får de kostnadsfritt ta del av vår prisbelönade SuperSupport, avslutar Jimmie Eriksson.

Mest populära

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Det här innebär nya LAS för offentlig sektor

    Nyligen lade regeringen en proposition på en lagförändring rörande arbetsrätten, kallat nya LAS. Den nya lagen förväntas träda i kraft den 30 juni 2022 och börja tillämpas den 1 oktober 2022.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.