Tillbaka till huvudmeny

Hur digitaliserad är du?

Vi går från industrialism till digitalisering, hur påverkar det dig? Vet du om du är i molnet och en del av den växande digitaliseringen? Tror du att det inte berör dig, att allt kommer att fungera ändå? Ja då är det hög tid att tänka om.

Känner du igen dig på några av punkterna nedan kan du vara trygg. Då är du i molnet eller åtminstone på god väg.

  • Du har åtkomst till webben via mobil och läsplatta.
  • Du jobbar var som helst och när som helst.
  • Du hyr lösningar för den tid du behöver istället för att köpa dem.
  • Du installerar ingenting lokalt på din dator utan får lösningen levererad på webben.
  • Du betalar bara för det du använder när du använder det.
  • Du vill ha kostnadseffektiva lösningar som passar många.

De smartaste systemen på marknaden anpassas till den nya tekniken och underlättar ditt arbete, ja till och med hjälper dig skapa nya, digitaliserade arbetssätt.

Praktiskt taget alla företag har möjlighet att minska pappersanvändandet genom elektroniska dokumenthandlingar. Digitalisering av lönespecifikationer till mobilen är ett sätt att minska pappersanvändandet och är inte bara billigare för företagen utan också bättre för miljön.

Allt fler vill hitta flexibla sätt att läsa dokumentation, till exempel vill du kunna nå all sorts dokumentation från andra ställen än din arbetsplats. Kanske på väg till jobbet, på tåget eller om du jobbar hemifrån eller från ett annat kontor. Det här ställer större krav på våra mobila tjänster och på leverantörerna.

De företag som inte har resurser att utveckla sina system och tjänster och ligga steget före efterfrågan, de kommer att försvinna från marknaden ett efter ett. Det är därför viktigt att välja etablerade och starka företag som återinvesterar av sin vinst i nyutveckling när du ska upphandla/köpa ett nytt system.

Mest populära