Tillbaka till huvudmeny

Hotellerbjudande för ressugna småföretagare

Om ditt behov är ett bra hotell till ett ännu bättre pris, någonstans i Sverige eller världen, så är Hotels.com helt rätt partner. Välj bland hundratusentals olika boenden. Alltid med din Vismarabatt i bakfickan.

Hotellerbjudande för Vismakunder.
Hotellerbjudande för Vismakunder.

Ett riktigt bra hotellerbjudande ska kännas i hela kroppen. Du ska kunna låta blicken vandra över en karta, som innefattar länder och världsdelar, sätta ned pekfingret på den plats eller stad som för ögonblicket lockar dig, tryggt förvissad om att priset och övriga villkor inte kommer att hindra dig från en upplevelse med din familj eller från att besöka dina kunder och partners.

Att vara företagare är att resa. Till kunder och partners. Helst snabbt. Naturligtvis smidigt. Och gärna till en kostnad som inte skapar aritmetisk svindel. Resandet är en del av företagarlivet. Du reser med bil. Du reser med tåg. Du reser med flyg. Och när du har rest så vill du bo – och bo bra.

Hotellerbjudande för småföretagare.
Långresa eller kortresa – du väljer.

Med ett hotellerbjudande i bakfickan  

Hotels.com är en ledande leverantör av hotell. Webbplatsen finns tillgänglig på fler än 35 språk och erbjuder cirka 365 000 hotell runtom i världen, med allt från oberoende hotell och välkända hotellkedjor till boenden med självhushåll och B&Bs. Som kund hos Visma Advantage kan du från och med i dag vila trygg i att Hotels.com nu ingår i ditt stall av leverantörer. Om ditt behov är ett bra hotell till ett ännu bättre pris, någonstans i Sverige eller världen, så är de helt rätt partner. Och när du har gjort ditt val av boende, kan du också räkna av 10 % på priset. Oavsett om vi pratar ordinarie priser eller kampanjpriser. Du är Vismakund. Så du bor billigare. Punkt.

Hotellerbjudande för ressugna.
Gamla byggnader och nya upplevelser.

Fira in våren – med en rabatterad resa

Världens kanske enklaste sysselsättning, är att hitta bra argument för att resa när vinter övergår i vår. April och maj är hoppingivande månader. Rika på färger och dofter. Mycket att göra för småföretagaren som vill vara lite ledig under sommaren, naturligtvis, men också en perfekt tidpunkt för att ett break med familjen via en lång-weekend i någon europeisk huvudstad. Om du bokar en resa via Hotels.com senast den 30 april, så har du upp till 40 procent i rabatt. Plus de 10 procent du alltid får som Vismakund. Och även om bokningen måste göras i april, så går det bra att göra själva resan under maj månad. Det enda som kan bli svårt i sammanhanget är att välja destination. Det finns nämligen hundratusentals boenden att välja på.

Ja, jag vill prova gratis

Just nu kan du prova vår portal laddad med över 50 starka inköpsavtal utan kostnad. Handla smartare hos DHL, TNT, Bring, Davpack, ManpowerOKQ8, Scandic, Elgiganten, Staples och många, många andra.

Mest populära