Tillbaka till huvudmeny

Frakta smidigare med rätt emballage

Med rätt emballage blir det så mycket enklare att frakta och buda. Därför har Visma Advantage tecknat avtal med Davpack, ledande leverantör av emballage och förpackningar.

Med rätt emballage blir frakten smidigare för Visma Advantages kunder.
Med rätt emballage blir frakten smidigare för Visma Advantages kunder.

Med rätt emballage blir det så mycket enklare att frakta och buda. Därför har Visma tecknat avtal med Davpack, ledande leverantör av emballage och förpackningar. Avtalet ger kunder till Visma Advantage rabatterade priser på alla typer av lådor, kartonger och annan emballage.

– Som en av Sveriges största förhandlare av frakt vet vi att våra kunder har ett stort behov av en pålitlig och säker leverantör av emballage. Vi har hittat en partner som vi tror kommer kunna möta alla våra kunders behov, och förstås även sänka deras kostnader, säger Daniel Saldenius, leverantörsansvarig hos Visma Advantage.

Visste du att …
Wellpapp produceras uteslutande av förnybara råvaror. Papperet tillverkas av barr- och lövmassa plus använd wellpapp som gått i retur. Limmet produceras huvudsakligen av majsstärkelse, som är helt vattenlösligt, giftfritt och återvinningsbart. Wellpapp kan därför återvinnas till 100 %. Miljösmart!

Smidigare frakt med emballage från Davpack och Visma Advantage.

Lägre priser på all emballage

Davpack har ett stort utbud och konkurrenskraftiga priser på allt från wellpapplådor och postpaket till pallar och bubbelplast. För den med speciella behov går det även att måttbeställa lådor i exakta storlekar. Smidigt värre!

Samarbetet med Davpack ger kunder till Visma Advantage rabatt på alla typer av emballage och tillbehör som förenklar livet vid frakt och bud. Ett perfekt komplement till våra fraktleverantörer alltså.

– Vi är mycket nöjda över att samarbetet är på plats då styrkor som vårt breda sortiment och våra snabba leveranser till låga priser matchar perfekt med det SME-segmentet som Visma Advantage vänder sig till. Det fina mottagandet som vi har fått från Visma Advantages kunder efter introduktionen glädjer oss förstås också, säger Carl-Magnus Schöön, General Manager på Davpack AB.

Prova 1 månad gratis!

Just nu har du möjlighet att testa avtalet på emballage och över 50 andra färdigförhandlade inköpsavtal helt gratis i 1 månad. Till exempel kan vi rekommendera att testa våra starka avtal på bud och frakt.

Ja, jag vill prova gratis!

Mest populära

  • Nya löner för 2023 är på plats – så här påverkas du

    Kommunal tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har nu fattat beslut om det sista avtalsåret. De är överens om hur mycket lönerna ska öka under 2023 och har fått till en kraftig ökning av avtalets lägstalön. Samtidigt skjuts förhandlingen om låglönesatsningen till nästa år.

  • Beräkna dygnsvila i realtid

    Från 1 oktober 2023 gäller nya regler kring vilotid för medarbetare i kommuner och regioner. Hur kan du möta de nya kraven på bästa sätt? Vi frågade Jerker Wall, produktmarknadsansvarig för schema- och bemanningssystemet Medvind WFM.