Tillbaka till huvudmeny

Förnyad konkurrensättning i beställningssystemet

Genomför förnyad konkurrensutsättning eller en enklare upphandling i beställningssystemet Visma Proceedo.

Några exempel på kategorier där konkurrensutsättningar har genomförts är;
städtjänster, skyltar, management konsulter, IT- konsulter, utbildningstjänster, lås, hantverkstjänster och  tekniska konsulter.

Fördelar som användarna ser är
– Enketl att använda
– Säkerställer att jag som beställare gör rätt (alla leverantörer tillfrågas, alla får info samtidigt, alla får all info, kan göra avropet efter tilldelning i systemet)
– Enklare administration – frågor från leverantörer (främst förlorare)

Har ni funderat på hur ni kan effektivisera ert sätt att genomföra förnyade konkurrensutsättningar på?

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att veta mer!

Mest populära

  • Kan arbetsgivare betala ut pengar istället för semester?

    När semesteråret når sitt slut, och de anställda har semesterdagar kvar, vad kan du som arbetsgivare göra? Kan du betala ut pengar istället för att ge medarbetaren semester? Det är en vanlig fråga, och svaret finns i semesterlagen.

  • Det här innebär nya LAS för offentlig sektor

    Nyligen lade regeringen en proposition på en lagförändring rörande arbetsrätten, kallat nya LAS. Den nya lagen förväntas träda i kraft den 30 juni 2022 och börja tillämpas den 1 oktober 2022.

  • Räknas restid som arbetstid?

    Betald restid – en definitionsfråga med flera svar. Många yrkesgrupper spenderar många timmar i veckan på att resa mellan olika projekt eller arbetsplatser. Det finns tillfällen då restid räknas som arbetstid. Däremot räknas inte resan till och från den ordinarie arbetsplatsen som restid – dina medarbetare har alltså inte rätt till kompensation för tiden de lägger på att ta sig till arbetet.