Tillbaka till huvudmeny

Företagsförsäkringar som verkligen skyddar

Genom ett nytt avtal erbjuder vi på Visma Advantage våra kunder omfattande företagsförsäkringar till rimliga priser. Hur starkt skydd har egentligen ert företag när något går snett?

Adekvata företagsförsäkringar genom Visma Advantage.
Adekvata företagsförsäkringar genom Visma Advantage.

Många mindre företag har ett kombinerat försäkringspaket som ska täcka flera områden, men som tyvärr inte ger ett särskilt omfattande skydd när det väl gäller. Därför har vi slutit ett avtal med försäkringsförmedlaren Adekvat Försäkring. Avtalet innebär att kunder hos Visma Advantage kan ta del av ett skräddarsytt erbjudande med företagsförsäkringar till fördelaktiga priser. De tre försäkringarna täcker VD- & Styrelseansvar, Förmögenhetsbrott och Tjänsteresor.

”För ett mindre företag kan det räcka med ett bedrägeri eller ett skadeståndskrav för att hela verksamheten ska sättas på spel”

/Henrik Salwén, vd på Visma Advantage

– Genom avtalet med Adekvat Försäkring kan vi erbjuda företagare en trygghet. De tre lösningarna är specifikt framtagna för våra kunder och ger ett brett skydd mot ekonomiska förluster som annars kan få förödande konsekvenser för ett företag. För ett mindre företag kan det räcka med ett bedrägeri eller ett skadeståndskrav för att hela verksamheten ska sättas på spel. Att vara ordentligt försäkrad bör därför vara en prioritering, och vi är väldigt glada att kunna erbjuda så fördelaktiga lösningar till alla våra kunder, säger Henrik Salwén, vd på Visma Advantage.

Visste du att…

  • Enligt revisonsbyrån PwC:s undersökning har vart tredje företag drabbats av förmögenhetsbrott. 2/3 av dessa har råkat ur för förskingring och 1/3 av cyberbrott.
  • Ett sjukdomsfall eller en olycka i exempelvis USA kan bli oerhört kostsam utan en ordentlig tjänstereseförsäkring. Genom vårt avtal ingår även skydd vid semester i anknytning till tjänsteresa i upp till 45 dagar, och täcker även familj och gäster.
  • VD, styrelse och personer i ledande position kan bli personligt ansvariga genom handling, men också genom underlåtenhet. Detta innefattar bland annat även arbetsmiljöbrott. Reglerna är snåriga och det är svårt att ha koll på alla risker själv.

Tre starka företagsförsäkringar för Visma Advantages kunder

VD & Styrelseansvarsförsäkringen ger ett starkt skydd för företagsledares intressen vid en eventuell skadeprocess som kan kosta både tid och pengar. Förmögenhetsbrottsförsäkringen skyddar mot  brott som begås av anställda och tredje man. Dessutom ger den även skydd vid elektronisk brottslighet och databrott. Tjänstereseförsäkringen innebär ersättning vid olycksfall eller dödsfall i samband med tjänsteresa, men gäller även för ersättning av lös egendom, ersättningar vid förseningar, självriskeliminering med mera.

3 företagsförsäkringar som ger ett rejält skydd.

– Vi på Adekvat Försäkring är glada att kunna utveckla Visma Advantages breda utbud av inköpsavtal ytterligare. Tillsammans har vi tagit fram tre försäkringslösningar som ger småföretagare den trygghet de behöver i ett modernt arbetsliv, säger Fredrik Ottosson, vd på Adekvat Försäkring.

Prova 1 månad gratis!

Just nu har du möjlighet att testa över 50 färdigförhandlade inköpsavtal helt gratis i 1 månad.

Ja, jag vill prova gratis!

Mest populära

  • Nya löner för 2023 är på plats – så här påverkas du

    Kommunal tillsammans med Sveriges Kommuner och Regioner, SKR, har nu fattat beslut om det sista avtalsåret. De är överens om hur mycket lönerna ska öka under 2023 och har fått till en kraftig ökning av avtalets lägstalön. Samtidigt skjuts förhandlingen om låglönesatsningen till nästa år.

  • Beräkna dygnsvila i realtid

    Från 1 oktober 2023 gäller nya regler kring vilotid för medarbetare i kommuner och regioner. Hur kan du möta de nya kraven på bästa sätt? Vi frågade Jerker Wall, produktmarknadsansvarig för schema- och bemanningssystemet Medvind WFM.