Tillbaka till huvudmeny

Flera affärssystem närmar sig stupstocken

Rubriken är inte min, den kommer från it24.se där Sören Janstål från DPU Research uttalar sig om affärssystem. Janstål nämner att de affärssystemsleverantörer som sitter på gammal teknik har svårt att ta till sig ny teknik som molnet och big data. Men har samtidigt fördelar eftersom de sitter på marknadskontakterna. På Visma har vi det bästa av de två världarna.

Vismas affärssystem har det bästa av två världar - ny teknik, som molnet och marknadskontakterna.
Blue sky with cloud and ladder, way to success concept

Rubriken är inte min, den kommer från it24.se där Sören Janstål från DPU Research uttalar sig om affärssystem.

I artikeln nämner Sören Janstål att de affärssystemsleverantörer som sitter på gammal teknik har svårt att ta till sig ny teknik som molnet och big data. Sören delar ut ett par rejäla kängor men hävdar samtidigt att de etablerade leverantörerna har andra fördelar eftersom de sitter på marknadskontakterna.

Det bästa av två världar

Jag är beredd att hålla med Sören Janstål. På Visma har vi det bästa av de två världarna. Redan 2012 lanserade vi vår molnlösning, Visma.net, som placerar sig som ”Star” i DPU Research egna Bostonmatris. Nu har portföljen utökats med ytterligare ett affärssystem i molnet, Visma Severa.

Vi har sedan flera år tillbaka utvecklat både affärssystem och hybridlösningar för molnet. Är du nyfiken på hur just din resa mot molnet kan se ut har vi tagit fram en guide som adresseras denna utveckling och ger dig mer djupgående information för att hjälpa ditt företag i beslutsprocessen kring molntjänster genom att ta itu med så väl fördelar som nackdelar och utmaningar. Den kan du ladda ner helt kostnadsfritt

Hämta guiden

Mest populära